USD 34,28
EUR 37,45
ALTIN 2.927,09
BIST100 8.712

Doktor, Hastalarının Ayağına Gidiyor: Tarlada Muayene Keyfi

Bursa’nın Keles ilçesine bağlı Kocakovacık köyünde, hasat zamanı nedeniyle kontrole gidemeyen çiftçilerin tarlasına kadar giderek muayene yapan Dr. Mirsad Beadini, yüzleri güldürüyor.

26 Eylül 2024 | 11:15
Son Güncelleme:
Doktor, Hastalarının Ayağına Gidiyor: Tarlada Muayene Keyfi - Sayfa 1

Keles İlçe Devlet Hastanesi’nde görev yapan aile hekimi Dr. Mirsad Beadini, Kocakovacık köyüne ayda bir gün muayene yapmak için gidiyor. Ancak hasat zamanı nedeniyle köylülerin tarlalarda olduğunu öğrenen doktor, köy muhtarı Mustafa Ferik'in önerisiyle, hastalarının tarlalarına kadar gidip onları yerinde muayene etti.

Doktor, Hastalarının Ayağına Gidiyor: Tarlada Muayene Keyfi - Sayfa 2

"İnsanlar Beni Görünce Çok Şaşırdı"

Dr. Mirsad Beadini, tarlada çalışan vatandaşları muayene ederken oldukça keyifli bir gün geçirdiğini belirtti. Beadini, "Vatandaşlar beni görünce şaşırdı, şikayetlerini anlattılar, ben de muayenelerini yapıp reçetelerini verdim. Muhtar reçeteleri alıp ilaçları vatandaşlara ulaştırdı, bu hizmet beni çok mutlu etti," dedi.

Doktor, Hastalarının Ayağına Gidiyor: Tarlada Muayene Keyfi - Sayfa 3

"İlk Defa Tarlada Muayene Ettim"

Kış aylarında hastaların evlerine gitmeye alışkın olduğunu belirten Dr. Beadini, "Tarlada ilk defa muayene ettim, insanlar çok mutlu oldu. Ancak en doğru olan, gerekli tahliller için hastanemizde kontrollerin yapılması," diye ekledi. Beadini, köylüleri gerekli durumlarda hastaneye davet ederek onlara iyi dileklerini iletti.