USD 34,27
EUR 37,41
ALTIN 2.918,75
BIST100 8.699

Doğdukları Hastaneye Yıllar Sonra Doktor Olarak Döndüler

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bulunan Devlet Hastanesi'nde dünyaya gelen 5 genç doktor, yıllar sonra doğdukları hastanede görev yapmaya başladı.

26 Eylül 2024 | 11:03
Son Güncelleme:
Doğdukları Hastaneye Yıllar Sonra Doktor Olarak Döndüler - Sayfa 1

Yeni mezun doktorlar Gülşen İpek Boğazkesenli, Sude Tekin, Gökçe Eda Vargün, Sena Akyıldız ve Seren Kahraman, doğdukları İnegöl Devlet Hastanesi'ne atanarak, acil servisteki ilk nöbetlerine başladı. Bu anlamlı tesadüf, İnegöl Devlet Hastanesi ve çevre halkı için büyük bir gurur kaynağı oldu.

Doğdukları Hastaneye Yıllar Sonra Doktor Olarak Döndüler - Sayfa 2

İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimi Hayrettin Göçmen, bu durumun İnegöl için büyük bir şans olduğunu vurgulayarak, "Bu genç doktorlarımız, İnegöl Devlet Hastanesi'ni birinci tercihleri olarak seçtiler ve şu an burada görev yapıyorlar. Onların varlığı bize büyük bir mutluluk ve onur veriyor," dedi. Göçmen, doktorların gelecekte büyük başarılar elde edeceklerine inandığını belirtti.

Doğdukları Hastaneye Yıllar Sonra Doktor Olarak Döndüler - Sayfa 3

Doktor Sude Tekin, "İnegöl Devlet Hastanesi'nde doğdum ve burada doktor olarak görev yapmak benim için gurur verici. Annem de bu hastanede hemşire olarak 25 yıl görev yaptı, onun izinden gitmek benim için çok anlamlı," dedi.

Doktor Gökçe Eda Vargün ise, "Burada doğdum, büyüdüm ve şimdi bu hastanede hizmet veriyorum. Annem hemşire, babam sağlık memuruydu. Onların iş arkadaşlarını örnek alarak bu mesleği seçtim," şeklinde duygularını dile getirdi.

Doğdukları Hastaneye Yıllar Sonra Doktor Olarak Döndüler - Sayfa 4

Doktor Seren Kahraman da, çocukken tedavi gördüğü koridorlarda şimdi doktor olarak görev yapmanın kendisi için büyük bir gurur ve mutluluk olduğunu belirtti.