USD 34,23
EUR 37,03
ALTIN 3.012,78
BIST100 8.839

Discord'da dolandırıcılık ve şantaj iddialarına Ecrin Su Çoban'dan açıklama!

Türkiye'yi ayağa kaldıran sur canisi Semih Çelik’in, önce Ayşenur Halil sonra da İkbal Uzuner'i katletmesiyle gündeme gelen Discord platformunda küçük yaştaki çocuklara şantaj yaptıkları ileri sürülen grupların olduğu belirlenmişti. Bu gruplar arasında fenomen Ecrin Su Çoban’ın da olduğu iddiaları sosyal medyayı salladı. Ecrin Su Çoban'dan Discord açıklaması geldi.

10 Ekim 2024 | 12:12
Son Güncelleme:
Discord'da dolandırıcılık ve şantaj iddialarına Ecrin Su Çoban'dan açıklama! - Sayfa 1

Türkiye geçtiğimiz cuma günü İstanbul Fatih'teki Yedikule Surları'nda yaşanan katliamla ayağa kalktı. Sur canisi Semih Çelik’in, önce Ayşenur Halil sonra da İkbal Uzuner'i katletmesiyle gündeme gelen Discord platformuyla ilgili dikkat çeken iddialar gelmeye devam ediyor.

Discord'da dolandırıcılık ve şantaj iddialarına Ecrin Su Çoban'dan açıklama! - Sayfa 2

Erişim engeli getirilen Discord platformunda depremzedeleri dolandırdığı hatta şantaj ile kurbanlarından para aldığı iddialarıyla fenomen Ecrin Su Çoban adı sosyal medyada sıkça konuşulmuştu.

Discord'da dolandırıcılık ve şantaj iddialarına Ecrin Su Çoban'dan açıklama! - Sayfa 3

Ecrin Su Çoban'dan Discord açıklaması
Instagram hesabından açıklama yapan Ecrin Su Çoban da, "Hakkımda ortaya atılan tamamı asılsız ve hayal ürünü olan iddialara itibar etmeyiniz. Bu iddiaları ortaya atanlar hakkında ailem ile birlikte suç duyurusunda bulunduk. Gerekli açıklamayı avukatım ile birlikte detaylı şekilde vereceğimi bilmenizi isterim" ifadelerini kullandı.  

Discord'da dolandırıcılık ve şantaj iddialarına Ecrin Su Çoban'dan açıklama! - Sayfa 4

Fenomen tüm iddiaları reddetti
Instagram'da 670 Bin, TikTok'ta yaklaşık 2 milyon takipçisi olan Çoban, Discord dolandırıcılığı ve şantajcılığı hakkındaki tüm iddiaları reddetti.