USD 33,98
EUR 37,67
ALTIN 2.728,39
BIST100 9.771

Deadpool Wolverine vizyona girdi mi?

Sinemaseverler tarafından büyük bir heyecanla beklenen Deadpool & Wolverine filmi vizyon tarihi merak konusu oldu. Peki Deadpool Wolverine vizyona girdi mi? Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz...

Deadpool Wolverine vizyona girdi mi?
24 Temmuz 2024 | 10:20
Son Güncelleme:

DEADPOOL & WOLVERINE FİLMİ NE ZAMAN ÇIKACAK?

Hugh Jackman'ın Wolverine, Ryan Reynolds'ın ise Deadpool karakterine bir kez daha hayat verdiği Deadpool & Wolverine filmi 24 Temmuz 2024'te vizyona girdi.

DEADPOOL & WOLVERINE FİLMİ KONUSU

Deadpool ve Wolverine, büyük bir tehlikeye karşı Wolverine'i ikna ederek onunla birlikte savaşan Deadpool'un hikayesini konu ediyor. Wade Wilson’ın bir paralı asker olarak geçirdiği günler ve Deadpool kimliği artık geride kalmıştır. O şimdi sivil hayatta varlık göstermek için çabalar.

Wade, yeni hayatına alışmaya çalışırken, büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalınca harekete geçmek zorunda kalır. Ancak bu tehlike ile tek başına baş etmesi zordur. Bu yüzden Wade en az kendisi kadar isteksiz olan Wolverine'i yardım etmesi için ikna etmeye çalışır.

DEADPOOL & WOLVERINE FİLMİ OYUNCULARI

Ryan Reynolds - Wade Wilson / DeadpoolHugh Jackman - James "Logan" Howlett / WolverineMorena Baccarin - VanessaBrianna Hildebrand - Negasonic Teenage Warhead Jennifer Garner - Elektra NatchiosLeslie Uggams - Blind AlKaran Soni - DopinderStefan Kapičić - ColossusShioli Kutsuna - Yukio