USD 34,23
EUR 37,03
ALTIN 3.012,78
BIST100 8.839

D-100'de Ağaçlık Alanda Yangın: Geride Kalan Çöpler Utandırdı

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde D-100 karayolu kenarındaki ağaçlık alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangın sonrası ortaya çıkan çöp manzarası, çevre duyarlılığının önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

14 Eylül 2024 | 13:58
Son Güncelleme:
D-100'de Ağaçlık Alanda Yangın: Geride Kalan Çöpler Utandırdı - Sayfa 1

Yangın, Akyazı ilçesi D-100 karayolu Gebeş mevkiinde bulunan ağaçlık alanda meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı çıkan yangın, kısa sürede büyüdü. Durumu fark eden vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.

D-100'de Ağaçlık Alanda Yangın: Geride Kalan Çöpler Utandırdı - Sayfa 2

İtfaiye ekipleri, alevleri kontrol altına alarak yangını söndürdü. Yangının söndürülme anları, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

D-100'de Ağaçlık Alanda Yangın: Geride Kalan Çöpler Utandırdı - Sayfa 3

Yangının ardından geride kalan alanda çekim yapan bir vatandaş, çöp yığınlarını görüntüledi. Gazoz şişeleri, plastik parçalar ve çeşitli atıkların ortaya çıkardığı manzara, çevre kirliliğinin boyutunu gözler önüne serdi.

D-100'de Ağaçlık Alanda Yangın: Geride Kalan Çöpler Utandırdı - Sayfa 4

Vatandaşın, "Yangından sonra geride kalanlar. Gazoz şişeleri, plastik parçalar. Diyecek hiçbir şey yok, yazık günah. Arkadaşlar bu memleket bizim memleketimiz" diyerek yaptığı açıklama, çevre duyarlılığının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı.