USD 34,06
EUR 38,07
ALTIN 2.834,58
BIST100 9.976
Çocuk Hakları Macera Parkı görkemli açılışla açıldı - Sayfa 5

Çocuk Dostu Adapazarı İçin Çok Çalışmaya Devam

“Yüzlerce çocuk parkı ve spor sahalarıyla, Bilgi Evlerimiz, Millet Evlerimiz ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzle ortaklaşa yaptığımız eğitim ve destek çalışmalarımızla “Çocuk Dostu Adapazarı” hedefimize ulaşmanın mutluluğunu yaşıyor, katkı sunan herkese kalbi teşekkürlerimi sunuyorum. Tuzla Mahallesi Çocuk Hakları Macera Parkı, Adapazarı’mıza çok yakıştı.  Hayırlı olması temennisiyle.”

Çocuk Hakları Macera Parkı görkemli açılışla açıldı - Sayfa 6

Muhtardan Hizmet Teşekkürü

Tuzla Mahallesi Muhtarı Musa Azaklı, Başkan Işıksu’ya konuşmasının ardından yapılan hizmetler için teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Çocuk Hakları Macera Parkı görkemli açılışla açıldı - Sayfa 7

Milletvekili Atabek’tan Başkan Işıksu’ya Teşekkür

Başkan Mutlu Işıksu’dan sonra kürsüye gelen TBMM KEFEK Başkanı AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, çocukların dünyanın en değerli varlıkları olduklarının altını çizerek yaptığı konuşmada, “Çocuklarımız göz bebeklerimiz, dünyanın en tatlı meyveleri. Adapazarı Belediyemiz tarafından evlatlarımızın yaşamlarına değer katan projeler birer birer hayata geçiyor. Bugün de Tuzla Mahallesi Çocuk Hakları Macera Parkımızı açıyoruz, çocuk hakları temalı 5’inci projemizin de açılışını yapmış oluyoruz. Muazzam çalışmalar, çocuklar çok mutlu, aileler çok mutlu. Adapazarı Belediye Başkanımız Mutlu Işıksu’yu ve ekibini tebrik ediyorum. Nice güzel işler yapsınlar inşaallah.” diye konuştu.

Çocuk Hakları Macera Parkı görkemli açılışla açıldı - Sayfa 8

Atabek: Hep Sahada Olmaya Devam Edeceğiz

Çocuk Hakları Macera Parkı’nın açılışında AK Parti Sakarya Milletvekilleri Ali İnci ve Murat Kaya ile birlikte olduklarını belirten Atabek, “Değerli Milletvekillerimiz AK Belediyecilikte çok başarılı olmuş, üstat isimler. Şimdi de kıymetli hemşehrilerimizi mecliste hep beraber temsil ediyoruz. Milletvekili sayısını artıran 3 şehirden biriyiz. Bu çok kıymetli. Var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bugün her birimiz şehrimizde farklı noktalarda milletimizle buluşuyoruz ve şu anda da açılışta bir aradayız. Hep birlikte çok çalışmaya ve hep sahada olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından açılış töreni yapıldı. Kurdele kesimi sonrasında misafirler, çocuklarla buluşarak hediyeler verdi ve program sona erdi.