USD 34,01
EUR 38,03
ALTIN 2.831,79
BIST100 9.976
Çocuk Hakları Macera Parkı görkemli açılışla açıldı - Sayfa 3

İnsan Odaklı Eser ve Hizmetler

İnsan odaklı eser ve hizmetlere ağırlık verdiklerini altını çizen Başkan Işıksu, “Kadim medeniyetimizin çekirdeğini ‘insan’ merkezli anlayış oluşturur.  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın belediyecilik anlayışı da aynı merkezde şekillenmiş ve bizlere örnek olmuştur.  Bu anlayış çerçevesinde, “Adapazarı’nı Çok Seviyoruz” sloganı ile başlattığımız kıymetli yolculuğu, Adapazarı’mız için her alanda örnek projeleri birer birer hayata geçirerek devam ettiriyoruz. “Şehrin Kalbi Adapazarı” diyerek Adapazarı aidiyetinin daha da güçlenmesine yönelik yaptığımız çalışmalarla birlikte altyapı kurumları ile ortaklaşa yaptığımız çalışmalarla altyapı; Mahallemi Güzelleştiriyorum ve asfalt çalışmalarını da içeren üstyapı; Millet Evleri, Sosyal Tesisler ve kültür sanat çalışmaları ile kültürel ve sosyal etkinliklerimizi içeren geniş kapsamlı ve nitelikli sosyal projelerimizi de bir bir tamamlayarak “Adapazarı’nda İşler Yolunda” sloganının hayat bulmasını sağladık. Kentsel dönüşümde örnek bir proje olarak gördüğümüz Ada Hayat Projemizle şehrin tam kalbinde hızla devam ettirdiğimiz yerinde kentsel dönüşüm çalışması ile “Adapazarı’nda Hayat Var” diyor, hayata geçirdiğimiz tüm eser ve hizmetlerin “Adapazarı’na Değer” olduğuna inanıyor, tamamladığımız çalışma ve projeler için “Adapazarı’na Çok Yakıştı” ifadesini büyük bir memnuniyetle bulunduğumuz her platformda dile getirmeye devam ediyoruz.” diye konuştu.

Çocuk Hakları Macera Parkı görkemli açılışla açıldı - Sayfa 4

Bir Çocuk Tebessümü Her Şeye Değer

Başkan Mutlu Işıksu, konuşmasının son bölümünde ise “‘Çalışmak Bizim İşimiz’ ve ‘Adapazarı Seninle Güzel’ gibi gayretimizi ve aidiyetimizi daha da güçlendiren sloganlarımızla birlikte en çok önemsediğimiz sloganımız tabii ki ödülüyle birlikte geldi… Bu slogan, ÇOCUK DOSTU ADAPAZARI idi.

Şeker Mahallesi Çocuk Hakları Sokağı ile hamdolsun çocuk dostu şehir unvanına kavuştuk. Bu proje, seçim vaatlerimizin de arasında yer alıyordu. Dedik ki ‘Bir Çocuk Tebessümü Her Şeye Değer’ biz daha fazla evladımıza dokunmalıyız. Çocuk hakları projelerimizin kapsamını genişleterek Karaman Çocuk Hakları Sokağı, 15 Temmuz Camili Çocuk Hakları Adası, Hızırtepe Çocuk Hakları Bahçesi ve bugün burada hep birlikte olduğumuz Tuzla Mahallesi Çocuk Hakları Macera Parkı’nı hayata geçirdik. Ayrıca 15 Temmuz Camili mahallemize hayır sever desteğiyle Yeşilbayraktar Kreş ve Gündüz Bakımevi kazandırdık. Sadece Şeker Mahallemizdeki projemizin açılışını gerçekleştirmiştik, inşaallah hep birlikte diğer projelerimizin de açılışını yapacağız.”

Çocuk Hakları Macera Parkı görkemli açılışla açıldı - Sayfa 5

Çocuk Dostu Adapazarı İçin Çok Çalışmaya Devam

“Yüzlerce çocuk parkı ve spor sahalarıyla, Bilgi Evlerimiz, Millet Evlerimiz ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzle ortaklaşa yaptığımız eğitim ve destek çalışmalarımızla “Çocuk Dostu Adapazarı” hedefimize ulaşmanın mutluluğunu yaşıyor, katkı sunan herkese kalbi teşekkürlerimi sunuyorum. Tuzla Mahallesi Çocuk Hakları Macera Parkı, Adapazarı’mıza çok yakıştı.  Hayırlı olması temennisiyle.”

Çocuk Hakları Macera Parkı görkemli açılışla açıldı - Sayfa 6

Muhtardan Hizmet Teşekkürü

Tuzla Mahallesi Muhtarı Musa Azaklı, Başkan Işıksu’ya konuşmasının ardından yapılan hizmetler için teşekkür ederek çiçek takdim etti.