USD 34,24
EUR 37,08
ALTIN 3.014,69
BIST100 8.901
Celtics’in Şampiyonluk Gecesi ve Yüzük Töreni Unutulmaz Anlara Sahne Oldu - Sayfa 6

Törenin en heyecan verici anlarından biri, şampiyonluk yüzüklerinin dağıtılmasıydı. Celtics’in koçları ve oyuncuları teker teker sahneye çağrıldı ve devasa, mücevherlerle kaplı altın yüzüklerini aldılar.

Celtics’in Şampiyonluk Gecesi ve Yüzük Töreni Unutulmaz Anlara Sahne Oldu - Sayfa 7

Koç Joe Mazzulla, yüzüğünü almadan önce parke zemini öperek saygısını gösterdi: “Bu, kendimi ifade etmenin bir yoluydu. O parkenin üzerinde sayısız efsane ter döktü. Bu benim takımıma, geçmişteki büyük oyunculara ve Celtics olmanın anlamına olan minnettarlığımı göstermemin bir yoluydu.”

Celtics’in Şampiyonluk Gecesi ve Yüzük Töreni Unutulmaz Anlara Sahne Oldu - Sayfa 8

Jaylen Brown da yüzüğünü aldığında gözlerine inanamadı. “Bu yüzük sadece bir obje değil,” dedi Brown. “Ama aynı zamanda her şey: duygular, kalp kırıklıkları, utançlar, çalışma, azim ve adanmışlık – işte o yüzük bunları simgeliyor.”

Celtics’in Şampiyonluk Gecesi ve Yüzük Töreni Unutulmaz Anlara Sahne Oldu - Sayfa 9

Yüzüklerin dağıtılmasının ardından sıra, 18. şampiyonluk bayrağını tavanla buluşturmaya geldi. Oyuncular, salonun zeminine yerleştirilmiş yeşil-beyaz bir kutudan çıkan ipleri tutarak, şampiyonluk bayrağını yukarı kaldırdılar. Bayrak, salonun tavanında asılı duran 17 diğer kardeşinin yanına yerleşti.