USD 34,26
EUR 37,04
ALTIN 3.013,61
BIST100 8.715
Celtics’in Şampiyonluk Gecesi ve Yüzük Töreni Unutulmaz Anlara Sahne Oldu - Sayfa 4

Ardından, Celtics tarihinden üç farklı nesil şampiyon salona davet edildi. İlk olarak, 50’ler ve 60’ların efsanesi Bob Cousy, ardından 1981 Finalleri MVP’si Cedric Maxwell ve son olarak 2008’in büyük üçlüsü Ray Allen, Kevin Garnett ve Paul Pierce sahneye çıktı. 2024 Larry O’Brien kupasını taşıyan bu efsaneleri izleyen Celtics oyuncuları, bu anın büyüklüğünü derinden hissetti.

Celtics’in Şampiyonluk Gecesi ve Yüzük Töreni Unutulmaz Anlara Sahne Oldu - Sayfa 5

Celtics’in veteran oyuncusu Al Horford, sahnede gördüğü efsaneleri izlerken duyduğu hayranlığı dile getirdi: “Cousy’yi, Cedric Maxwell’i ve ardından KG, Paul ve Ray’i görmek… Bu adamlar gerçek birer efsane. Celtics’in mirasını ve sorumluluğunu hissettim. Onları görmek, onlarla kucaklaşmak benim için çok özel bir andı.”

Celtics’in Şampiyonluk Gecesi ve Yüzük Töreni Unutulmaz Anlara Sahne Oldu - Sayfa 6

Törenin en heyecan verici anlarından biri, şampiyonluk yüzüklerinin dağıtılmasıydı. Celtics’in koçları ve oyuncuları teker teker sahneye çağrıldı ve devasa, mücevherlerle kaplı altın yüzüklerini aldılar.

Celtics’in Şampiyonluk Gecesi ve Yüzük Töreni Unutulmaz Anlara Sahne Oldu - Sayfa 7

Koç Joe Mazzulla, yüzüğünü almadan önce parke zemini öperek saygısını gösterdi: “Bu, kendimi ifade etmenin bir yoluydu. O parkenin üzerinde sayısız efsane ter döktü. Bu benim takımıma, geçmişteki büyük oyunculara ve Celtics olmanın anlamına olan minnettarlığımı göstermemin bir yoluydu.”