USD 34,24
EUR 37,63
ALTIN 2.921,56
BIST100 9.109

Çanakkale'de Silahlı ve Kesici Aletli Kavga: 6 Yaralı, 11 Gözaltı

Çanakkale'de iki grup arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı ve kesici aletli kavga, Anafartalar Polis Merkezi'nin bulunduğu sokakta dehşet anlarına sahne oldu. Olayda 6 kişi yaralanırken, polisin müdahalesi sonucu 11 şüpheli gözaltına alındı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmuyor.

27 Eylül 2024 | 10:42
Son Güncelleme:
Çanakkale'de Silahlı ve Kesici Aletli Kavga: 6 Yaralı, 11 Gözaltı - Sayfa 1

Çanakkale’nin Cevatpaşa Mahallesi’nde, Anafartalar Polis Merkezi yakınlarında alacak verecek meselesi yüzünden husumetli iki grup arasında kesici alet ve silahların kullanıldığı bir kavga çıktı. Çıkan çatışmada 3 kişi silahla, 3 kişi ise kesici aletle yaralandı. Yaralılar, olay yerinde sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Çanakkale'de Silahlı ve Kesici Aletli Kavga: 6 Yaralı, 11 Gözaltı - Sayfa 2

Polis ekipleri, çatışmaya müdahale ederek olayla bağlantılı 11 şüpheliyi gözaltına aldı. 2 tabancaya el konulurken, kent merkezinde olaya karışan diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmalar başlatıldı.

Çanakkale'de Silahlı ve Kesici Aletli Kavga: 6 Yaralı, 11 Gözaltı - Sayfa 3

Olay anına ilişkin görüntülerde, bir grubun yerde yatan şahıslara kesici alet ve silahla saldırdığı, şüphelilerin kaçış anının ise güvenlik kameralarına yansıdığı görüldü.

Çanakkale'de Silahlı ve Kesici Aletli Kavga: 6 Yaralı, 11 Gözaltı - Sayfa 4

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü, Anafartalar Karakolu’na çıkan sokakları trafiğe kapatarak olay yerinde güvenlik önlemleri aldı