USD 34,27
EUR 37,50
ALTIN 2.928,22
BIST100 8.876

Camili’de 25 Milyon TL’lik Altyapı Yatırımı Başladı: “Nerede İhtiyaç Varsa Oradayız”

Cevahiroğlu Yapı ve Kralyapı Asfalt İş Ortaklığıyla Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 25 milyon TL’lik altyapı projesi, Camili bölgesinde düzenlenen törenle başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Sakarya’yı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için projelerin birer birer devreye gireceğini ve bu yolda yatırımların süreceğini belirtti.

11 Ekim 2024 | 17:23
Son Güncelleme:
Camili’de 25 Milyon TL’lik Altyapı Yatırımı Başladı: “Nerede İhtiyaç Varsa Oradayız” - Sayfa 1

Büyükşehir’den Camili’ye 25 Milyonluk Yatırım

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, SSK Kavşağı Köprüsü projesini başarıyla tamamlayan Cevahiroğlu Yapı ve Kralyapı Asfalt iş ortaklığıyla gerçekleştirilen ve Sakarya’nın geleceğine büyük katkı sağlayacak 25 milyon TL’lik altyapı yatırımının başlangıcını Camili Mahallesi’nde düzenlenen törenle duyurdu. 

Camili’de 25 Milyon TL’lik Altyapı Yatırımı Başladı: “Nerede İhtiyaç Varsa Oradayız” - Sayfa 2

Başkan Alemdar, bu yatırımla Camili Mahallesi’nde atık suların doğaya zarar vermeden Karaman Atık Su Arıtma Tesisi’ne taşınacağını belirterek, projenin Sakarya’ya daha modern, çevreye duyarlı ve sürdürülebilir bir altyapı kazandıracağını ifade etti.

Camili’de 25 Milyon TL’lik Altyapı Yatırımı Başladı: “Nerede İhtiyaç Varsa Oradayız” - Sayfa 3

“Nerede İhtiyaç Varsa Oradayız”

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, yatırım töreninde yaptığı konuşmada, “Daha yaşanabilir, güzel, modern bir Yenikent için daha birçok adım atacağız. Nerede bir ihtiyaç varsa, biz oradayız. 

Camili’de 25 Milyon TL’lik Altyapı Yatırımı Başladı: “Nerede İhtiyaç Varsa Oradayız” - Sayfa 4

Şehrimizi daha iyi yarınlara ulaştırmak için projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz. Genel Başkan Yardımcımıza, TBMM KEFEK Başkanımıza, Milletvekillerimize ve İl Başkanlarımıza destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.