USD 34,16
EUR 38,17
ALTIN 2.920,22
BIST100 9.777

Büyükşehir'in Asfalt Mesaisi Kuzeyde Başladı: Kocaali'nin İki Caddesi Yenileniyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Kocaali ilçesinde sahile ulaşımı sağlayan Büyük Melen Caddesi ve Atatürk Caddesi’nde yol yenileme çalışmalarına başladı. Bu güzergâhlar, tamamlandığında bölgenin turizm potansiyeline büyük katkı sunacak.

29 Eylül 2024 | 11:41
Son Güncelleme:
Büyükşehir'in Asfalt Mesaisi Kuzeyde Başladı: Kocaali'nin İki Caddesi Yenileniyor - Sayfa 1

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehrin dört bir yanında ulaşım ağlarını yenilemeye devam ediyor. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon (YOL-BAK) ekipleri tarafından yürütülen asfalt çalışmaları, plan ve program dahilinde kuzey ilçesi Kocaali'de sürüyor.

Büyükşehir'in Asfalt Mesaisi Kuzeyde Başladı: Kocaali'nin İki Caddesi Yenileniyor - Sayfa 2

Kocaali'nin sahiline ulaşımı sağlayan iki önemli güzergâh olan Büyük Melen Caddesi ve Atatürk Caddesi, toplam bin 250 metrelik uzunlukta, 3 bin ton sıcak asfalt ile yenileniyor.

Büyükşehir'in Asfalt Mesaisi Kuzeyde Başladı: Kocaali'nin İki Caddesi Yenileniyor - Sayfa 3

Turizm Potansiyeline Katkı Sunacak

Çalışmalar tamamlandığında, bölge halkı daha rahat ve konforlu bir ulaşım imkânına kavuşacak. Aynı zamanda sahile ulaşım kolaylaşarak Kocaali’nin turizm potansiyelinin artmasına da katkı sağlayacak.

Büyükşehir'in Asfalt Mesaisi Kuzeyde Başladı: Kocaali'nin İki Caddesi Yenileniyor - Sayfa 4

Başkan Yüzücü’den Teşekkür

Kocaali Belediye Başkanı Turan Yüzücü, çalışmaları yerinde inceleyerek Kocaali’ye verdiği destekten ötürü Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve ekibine teşekkür etti.