USD 33,99
EUR 38,06
ALTIN 2.829,96
BIST100 9.976

Büyükşehir'den Gazilere Anlamlı Vefa: Şanlı Türk Bayrağı Hediye Edildi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, 19 Eylül Gaziler Günü kapsamında Şehit ve Gaziler Dernekleri'ne anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Büyükşehir heyeti, gazilere şanlı Türk Bayrağı'nı hediye ederek vatan savunmasında gösterdikleri fedakârlık ve kahramanlık için vefa örneği sergiledi.

19 Eylül 2024 | 16:32
Son Güncelleme:
Büyükşehir'den Gazilere Anlamlı Vefa: Şanlı Türk Bayrağı Hediye Edildi - Sayfa 1

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında düzenlediği etkinliklerde 19 Eylül Gaziler Günü'nü unutmadı.

Büyükşehir'den Gazilere Anlamlı Vefa: Şanlı Türk Bayrağı Hediye Edildi - Sayfa 2

Büyükşehir yöneticileri ve beraberlerindeki heyet, Sakarya Şehit ve Gaziler Dernekleri'ne anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Büyükşehir'den Gazilere Anlamlı Vefa: Şanlı Türk Bayrağı Hediye Edildi - Sayfa 3

Ziyarete, Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Sakarya Şube Başkanı Gazi Mustafa Çolak, Sakarya Muharip Gaziler Derneği Başkan Yardımcısı Hüseyin Cantez, Sakarya Doğa Sporları Derneği Başkanı Şefik Akar, Bisikletliler Derneği Başkanı Mert Atalay ve ADABİKE Bisiklet Derneği Başkanı Yavuz Akova da katıldı.

Büyükşehir'den Gazilere Anlamlı Vefa: Şanlı Türk Bayrağı Hediye Edildi - Sayfa 4

Ziyarette, Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Yücel İnce ve diğer belediye yetkilileri, gazilere gösterdikleri kahramanlık için teşekkür etti.