USD 34,23
EUR 37,03
ALTIN 3.012,78
BIST100 8.839

Büyükşehir Zabıtası'ndan Uyarı: "Kurallara Uymanızı Bekliyoruz"

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezindeki trafiğe kapalı alanlarda yayaların güvenliğini sağlamak amacıyla bisiklet ve motosiklet sürücülerini uyarıyor. Özellikle Çark Caddesi, Uzunçarşı ve Atatürk Bulvarı gibi noktalarda yapılan denetimler sürüyor. Zabıta ekipleri, İl Emniyet Müdürlüğü ile iş birliği yaparak trafiğe kapalı alanlarda devriye geziyor ve kural ihlali yapan sürücülere cezai işlem uyguluyor.

22 Ekim 2024 | 15:00
Son Güncelleme:
Büyükşehir Zabıtası'ndan Uyarı: "Kurallara Uymanızı Bekliyoruz" - Sayfa 1

Denetimler Yoğunlaştı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, şehir merkezindeki yaya trafiğinin en yoğun olduğu bölgelerde İl Emniyet Müdürlüğü ile iş birliği içinde denetimlerini artırdı. 

Büyükşehir Zabıtası'ndan Uyarı: "Kurallara Uymanızı Bekliyoruz" - Sayfa 2

Özellikle trafiğe kapalı olan alanlarda bisiklet ve motosiklet kullanan sürücüler, yaya güvenliğini tehdit ediyor. Zabıta ekipleri, kurallara uymayan sürücülere müdahale ederek araç yoluna yönlendirme yapıyor.

Büyükşehir Zabıtası'ndan Uyarı: "Kurallara Uymanızı Bekliyoruz" - Sayfa 3

Sürücüler Tek Tek Uyarıldı

Son olarak Uzunçarşı’da yapılan denetimlerde, Zabıta ekipleri, kuralları ihlal eden sürücüleri tek tek durdurarak uyardı. 

Büyükşehir Zabıtası'ndan Uyarı: "Kurallara Uymanızı Bekliyoruz" - Sayfa 4

Motosiklet ve bisiklet kullananlar, yayaların rahatça hareket etmesini engelledikleri için araç yollarına yönlendirildi. Ayrıca, bu denetimler sırasında park ihlali yapan sürücüler de tespit edilerek gerekli uyarılar yapıldı.