USD 33,96
EUR 37,77
ALTIN 2.821,54
BIST100 9.687

Büyükşehir Sakarya’nın geleceğini akıl, bilim ve istişareyle belirliyor

Büyükşehir Belediyesi “Senin Şehrin Senin planın” mottosuyla başlattığı Stratejik Planı Hazırlık Çalışması kapsamında şehrin gelecek 5 yılını bilim, teknoloji ve istişareyle belirliyor. Büyükşehir bürokratları son olarak “iç paydaşlar” programında şehrin geleceği için önerileri masaya yatırdı.

06 Eylül 2024 | 13:00
Son Güncelleme:
Büyükşehir Sakarya’nın geleceğini akıl, bilim ve istişareyle belirliyor - Sayfa 1

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehrin geleceğini tüm dinamiklerin sesine kulak vererek akılla, bilimle, teknolojinin de yardımıyla inşa ediyor.

Büyükşehir Sakarya’nın geleceğini akıl, bilim ve istişareyle belirliyor - Sayfa 2

Strateji Daire Başkanlığı bir süre önce başlattığı “Senin Şehrin Senin Planın” mottosuyla Sakarya’nın geleceği için sözü vatandaşa, kurumlara, STK’lara ve bilime ışık tutan uzmanlara bırakmıştı.

Büyükşehir Sakarya’nın geleceğini akıl, bilim ve istişareyle belirliyor - Sayfa 3

“İç Paydaş Hedef Belirleme Toplantıları” kapsamında ise bir buluşma daha gerçekleştirildi. Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılan toplantıda tüm daire başkanlıkları, yöneticiler ve uzman isimler Sakarya’nın geleceğini konuştu.

 

Büyükşehir Sakarya’nın geleceğini akıl, bilim ve istişareyle belirliyor - Sayfa 4

Vatandaşlara daha kaliteli ve kapsamlı bir hizmet sunabilmek için teknolojiden faydalanan Büyükşehir, bilimi ve yenilikçi fikirleri ön plana çıkararak şehrin gelecek 5 yılına yön vermek adına önemli notlar çıkardı.