USD 34,15
EUR 37,98
ALTIN 2.878,80
BIST100 9.892

Büyükşehir Karapürçek ulaşımında sil baştan yepyeni bir sayfa açtı

Büyükşehir Belediyesi, alt yapısını sil baştan yenilediği Adapazarı-Karapürçek grup yolunda bin 750 metrelik güzergahı 5 bin ton asfaltla yenileyerek bölge ulaşımında yepyeni bir sayfa açtı. İlçeden şehrin merkezine ulaşım sağlayacak olan sürücüler, artık çok daha konforlu ve güvenli bir güzergahı kullanacak.

09 Eylül 2024 | 13:02
Son Güncelleme:
Büyükşehir Karapürçek ulaşımında sil baştan yepyeni bir sayfa açtı - Sayfa 1

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehre yeni caddeler, arterler kazandırırken mevcut grup yollarını ise altyapı, kaldırım ve sıcak asfalt çalışmalarıyla yepyeni yüzlerine kavuşturuyor.

Büyükşehir Karapürçek ulaşımında sil baştan yepyeni bir sayfa açtı - Sayfa 2

Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı (YOLBAK) ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmaların sonuncusu Karapürçek Mesudiye Mahallesi’nde hayata geçirildi.

Büyükşehir Karapürçek ulaşımında sil baştan yepyeni bir sayfa açtı - Sayfa 3

Uyguladığı her projeye sağlam altyapıyla başlayan Büyükşehir Belediyesi, SASKİ marifetiyle Karapürçek Mesudiye Mahallesinde içme suyu ve yağmur suyu hattını baştan sona yenileyerek bölgeyi uzun yıllar sorunsuz şekilde hizmete edecek altyapıya kavuşturdu.

 

Büyükşehir Karapürçek ulaşımında sil baştan yepyeni bir sayfa açtı - Sayfa 4

Adapazarı-Karapürçek grup yolunda yayaların daha rahat ve geniş alanlarda yürüyebilmesi için revize edildi ve kaldırım imalatları baştan sona yeniden yapıldı. Bin 750 metrelik güzergahta dolgu çalışması sonrası asfalt işlemine geçildi.