USD 38,01
EUR 41,05
ALTIN 3.699,79
BIST100 9.635

Bursa’da 776 Öksüz Ve Yetim Çocuğa Bayram Hediyesi Ulaştırıldı

Vakıflar Genel Müdürlüğü Bursa Bölge Müdürlüğü, Bursa, Bilecik, Yalova ve Sakarya’daki 776 öksüz ve yetim çocuğa 4 bin lira değerinde hediye çeki dağıtarak bayram sevinci yaşattı. Hediye çekleri çocukların evlerine bizzat teslim edildi.

25 Mart 2025 | 20:13
Son Güncelleme:
Bursa’da 776 Öksüz Ve Yetim Çocuğa Bayram Hediyesi Ulaştırıldı - Sayfa 1

Ramazan Bayramı yaklaşırken Vakıflar Genel Müdürlüğü Bursa Bölge Müdürlüğü, yardımlaşma ve dayanışma geleneğini sürdürerek anlamlı bir projeye imza attı.

Bursa’da 776 Öksüz Ve Yetim Çocuğa Bayram Hediyesi Ulaştırıldı - Sayfa 2

Bursa, Bilecik, Yalova ve Sakarya illerinde yaşayan 776 öksüz ve yetim çocuğa, bayram sevincini doyasıya yaşamaları amacıyla 4 bin lira değerinde hediye çeki dağıtıldı.

Bursa’da 776 Öksüz Ve Yetim Çocuğa Bayram Hediyesi Ulaştırıldı - Sayfa 3

Bursa Bölge Müdürlüğü ekipleri, çocukların bayramlık ihtiyaçlarını gönüllerince karşılayabilmesi için hazırlanan hediye çeklerini evlerine kadar götürerek bizzat teslim etti. 

Bursa’da 776 Öksüz Ve Yetim Çocuğa Bayram Hediyesi Ulaştırıldı - Sayfa 4

Bu anlamlı ziyaretler sırasında çocuklara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Vakıflar Genel Müdürü Sinan Aksu’nun selamları da iletildi.

Yorum yapmak için tıklayınız
Close menu