USD 34,12
EUR 38,14
ALTIN 2.878,34
BIST100 9.900

Bu Adamın Olduğu Hiçbir Videoyu İzlemeyin!

Her yerde gördüğümüz hikaye ve gönderilere meme olmuş Melstory'nin karanlık yüzü! İşte ayrıntılar...

Bu Adamın Olduğu Hiçbir Videoyu İzlemeyin!
09 Ağustos 2024 | 15:30
Son Güncelleme:

Asıl adı Andre Burrham Rus bir yayıncıdır.

Kadınları canlı Yayında Soyundurdu

Fakir bir ailede büyüyen Melstory ünlü olmak için yayıncılığa başlar. Ancak oyun yayınları istediği kadar izlenmiyordu. Bu yüzden taktik değiştirmeye karar veren Melstory, Omegle yayınları yapmaya başladı. Ama diğer yayıncılardan farklı olarak yayınlarında kadınları ünlü olma vaadiyle soyundurup onların üzerinden izlenme elde ediyordu.

14 Yaşındaki Kızlara da Yaptı

Bu yayınlarından çok fazla etkileşim almaya başlayınca 14 yaşındaki kızlara da bunları yaptırmaya başladı. Çocuklara yaptırdığı şeyler yüzünden oldukça çok tepkiler aldı.

Ardından Rus polisi tarafından aranma listesine alındı. Melstory'nin evine baskın düzenlediler ancak Melstory polisler gelmeden çoktan başka bir otele kaçmıştı.

Bir süre boyunca kaçak hayatı yaşayan yayınca otellerden yayın yapmaya devam ediyor. Konumu her bulunduğunda ise yer değiştiriyordu.

Artık istediği izlenme bandına ulaşan Melstory, 70 bin bandında izleniyordu.

Bu olaylar unutulduktan sonra 2020'de tekrar ünlendi. Fakat bu ünlü de yine çok iğrençti.

Çenesini Kırdı

Bu defa kadınları yayında soyundurarak izlenme elde ediyordu. Yine bir canlı yayın esnasından kadınlardan biriyle kavga eden Melstory kadını darp ederek çenesini kırdı.

Daha sonra büyük bir kumarhane sitesiyle anlaşma yaparak ciddi paralar elde etti. Bu parayla da tanınırlığını arttırmak için ünlü isimlere ve ünlü sayfa hesaplarına para vererek kendisini paylaştıttırdı.

Türkiye'de Yaşıyor

Bunların üzerine asker kaçağıda olduğu ortaya çıkınca Rus polisleri, Melstory'i kırmızı listeye aldı ve her yerde aranmaya başladı. Ancak adam önce Dubai'ye sonrasında ise Türkiye'ye kaçtı.

Şuan ise Antalya'da yaşamakta.