USD 34,11
EUR 38,11
ALTIN 2.860,84
BIST100 9.965

Birbiriyle kavgalı olan ünlüler

Bir zamanlar aralarından su sızmayan şimdilerde kanlı bıçaklı olan ünlü isimler...

Birbiriyle kavgalı olan ünlüler
21 Ağustos 2024 | 16:45
Son Güncelleme:

Demet Akalın ve Hande Yener
Eski arkadaş, ebedi düşman ikilinin arası resmen gel-gitlerle dolu. Geçen seneye bir bakacak olursak Demet Akalın, eşi Okan Kurt ve kızı Hira ile tatil yapmak için Dubai'ye gitti. Her zamanki gibi bu tatilini bol bol da fotoğrafladı.Demet Akalın'ın fanları tarafından açılan Instagram hesabı da, bu fotoğrafları paylaşıyordu. Fan sayfasının paylaştığı fotoğraflardan birinin altına, Hande Yener olmayacak bir yorum bıraktı: O da kaka emojisi. İkilinin arası bu olaydan sonra geri dönüşü olmayacak bir şekilde bozuldu.

Asena ve Tanyeli
Asena bir röportajında kendisine hakaret ettiği iddiasıyla Tanyeli’ye 10 bin TL’lik tazminat davası açtı. Tanyeli aynı röportajda “Yok çüş artık! deyip, ardından da Asena’ya yuva yıkan kadın yakıştırması yaptı. Bu yakıştırmanın ardından arası iyice açılan oryantallerin dostluğu çıkmaz bir yola girdi.

İbrahim Tatlıses ve Nihat Doğan
İbrahim Tatlıses, geçmişte programına çıkarttığı Alişan’a “Veliahdım dedi. Daha önce Nihat Doğan’ı veliaht gösteren İbrahim Tatlıses programında “Seda Sayan’ın hatrı için Nihat Doğan’ı veliaht gösterdiğini söyledi. Bu sözlerden sonra Nihat Doğan, İbrahim Tatlıses'e küstü ve katıldığı birçok televizyon programında İbrahim Tatlıses haakkında konuştu. Bunun üzerine ikilinin arası epey bir açıldı.

Lerzan mutlu ve Seda Sayan
Yaptığı sabah programıyla Seda Sayan’a rakip olan Lerzan Mutlu, Seda Sayan’ın kendisini, bu piyasada görmek istemediğini söylemişti. Daha sonra Lerzan Mutlu, “Kendisiyle saçlarımızın rengi dışında hiçbir şeyimiz benzemiyor diyerek Seda Sayan'a karşılık verdi.Lerzan Mutlu, sabah programında Seda Sayan’a hakaret ettiği için 12 bin TL tazminat ödemişti.

Zuhal Topal ve Esra Erol
Esra Erol ve Zuhal Topal arasındaki kavga, evlilik programları arasında transfer olan gelin ve damat adayları yüzünden çıktı.Esra Erol, Zuhal Topal için "Öyle bir şey söylerim ki karı kocaTürkiye'de duramazlar" dedi, Zuhal Topal ise Mevlana'nın sözü ile yanıt verdi. Bu karşılıklı atışmanın ardından Esra Erol şöyle bir açıklama yaptı:"Hedef Esra Erol'u bitirme ve yıpratma. Zuhal Topal ve kocası beni silme olayına dahillerdir. Eski yapımcılarım Zeynep – Onur Peker ile Zuhal Topal beni bitirmeye çalışıyor. Sürekli belaltı çalışması yapıyorlar. Bu belaltı çalışmasının sebebi de şu Zuhal Topal'a yayın başında söylenen bu sene ATV'yi geçtikten sonra bu program kalkacak. Tüm bunlar dava sürecinde. 8 aydır ağzımı açmadım. İcralar, ihtarlar bakın bugün yine ifadeye gidiyorum. Sahte nikah memurunu ben mi çıkardım. Gelin adayını ben mi hamile bıraktım.Öyle bir şey söyleyeceğim ki o karı koca Türkiye'de duramayacak. O zaman Türkiye'de yer yerinden oynayacak. Bu bir tehdit değildir kendi yaşadığım bir olaydır."

Seda Sayan ve Banu Alkan
Yeşilçam’ın Afrodit’i Banu Alkan ile o zamanlar birlikte olduğu Murat Taşdemir, Seda Sayan’ın programına konuk olmuştu. Buraya kadar her şey normaldi. Ancak daha sonra Murat Taşdemir programa tek davet edilince olanlar oldu. Banu Alkan ile arası zaten açık olan Murat Taşdemir, yayından o dönem küs olduğu sevgilisine hoş olmayan sözler sarf edince ortalık iyice kızıştı.Rövanş olarak Lerzan Mutlu’nun programına çıkıp konuşan Banu Alkan, Seda Sayan’ı reyting avcısı olmakla suçladı. Banu Alkan 17 bin 500 TL’lik tazminat ödemek zorunda kaldı. Olaydan sonra iki isim bir daha yan yana gelmedi.

Gülben Ergen ve Seren Serengil
Gülben Ergen ile Seren Serengil uzun süredir kavgalı. İkilinin arasındaki ipi çeken olay ise Seren Serengil'in, Gülben Ergen için “Tüpü patlasa da kurtulsak" demesiydi. Bu sözler üzerine Gülben Ergen, Seren Serengil aleyhine 150 bin TL'lik dava açtı.

Tarkan ve Hülya Avşar
Sivridili ile bilinen Avşar kızı Tarkan'a 'dangalak' dediği için küsmüşlerdi.

Hande Yener ve Hadise
Bir dönem Sinan Akçıl ile yaşadıkları aşk ile kapışmalı ve tartışmalı bir dönem geçiren ikili geçen yıllarda aynı yerde açtıkları beach ile soğuk savaşa devam ediyor.

Alişan ve Demet Akalın
Bir dönem sırf Alişan için Mehmet Ali Erbil ile olan arkadaşlığını bitiren Demet Akalın şimdilerde Alişan'ın adını ağzına bile almıyor.

Arda Turan-Burcu Esmersoy
Geçen yıllarda yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Burcu Esmersoy ve Arda Turan şimdilerde görüşmüyor.