USD 34,24
EUR 37,63
ALTIN 2.921,56
BIST100 9.109

Beşiktaş, Gaziantep FK ile Berabere Kaldı

Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş, Gaziantep FK ile oynadığı maçta 1-1 berabere kaldı ve son dakikada yediği golle önemli bir puan kaybı yaşadı.

Beşiktaş, Gaziantep FK ile Berabere Kaldı
06 Ekim 2024 | 21:18
Son Güncelleme:

Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Maçın başlama düdüğüyle birlikte iki takım da tempolu bir oyun sergileyerek pozisyonlar buldu.

20. dakikada Beşiktaş savunmasının önemli isimlerinden Paulista, Okereke’nin gelişine müdahale etti ancak bu pozisyon sonrasında Paulista oyuna devam edemedi ve yerini Emirhan Topçu'ya bıraktı.
Mücadelenin 29. dakikasında Beşiktaş, penaltı kazandı. Ciro Immobile, topun başına geçerek penaltıyı başarıyla gole çevirdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve Beşiktaş, soyunma odasına 1-0 önde gitti.

İkinci yarıda maçın temposu düştü. Gaziantep FK, son dakikalarda etkisini artırarak baskı kurdu. 90+5'te Mustafa Eskihellaç'ın ceza sahasına ortasında Beşiktaş savunması topa müdahale edemedi. Top, Maxim’in önünde kaldı ve 6 pas içerisinde Maxim, tek vuruşla topu ağlara gönderdi.

Mücadele bu golle 1-1 sona erdi. Bu sonuçla Beşiktaş, son dakikada yediği golle deplasmanda 2 puan kaybetmiş oldu.