USD 34,08
EUR 38,03
ALTIN 2.836,73
BIST100 9.976
Başkan Yusuf Alemdar Patlama Sonrası Son Durumu Açıkladı: "Tüm Kadromuzla Son Ana Kadar Bölgede Olacağız" - Sayfa 5

Olayda 6'sı ağır olmak üzere toplam 28 kişinin yaralandığını belirten Alemdar, "6'sı ağır durumda olan 28 yaralımızı ziyaret ettik, durumları hakkında bilgi aldık. Yaralanan 3 itfaiye erimiz var, onların da durumunu öğrendik. Tüm yaralılarımız inşallah en kısa sürede şifa bulur," şeklinde konuştu.

Başkan Yusuf Alemdar Patlama Sonrası Son Durumu Açıkladı: "Tüm Kadromuzla Son Ana Kadar Bölgede Olacağız" - Sayfa 6

Yangına ilk müdahaleyi yapan itfaiye erlerinin fedakârca çalıştığını vurgulayan Başkan Alemdar, yangın alanındaki risklerin ortadan kaldırılması için hassas bir çalışma yürütüldüğünü kaydetti. Patlamada yaralanan 3 itfaiye erinin de durumları hakkında bilgi aldığını belirten Alemdar, ekiplerin özverili çalışmalarını takdirle karşıladı.

Başkan Yusuf Alemdar Patlama Sonrası Son Durumu Açıkladı: "Tüm Kadromuzla Son Ana Kadar Bölgede Olacağız" - Sayfa 7

"Olayın Takipçisi Olacağız"

Son duruma ilişkin konuşan Başkan Alemdar, bölgede yürütülen çalışmaların son ana kadar takipçisi olacaklarını ifade etti: "Devletimizin tüm kurumları bölgede, büyük bir özveriyle çalışıyor. Bölgedeyiz ve durumun son ana kadar takipçisi olacağız."

Başkan Yusuf Alemdar Patlama Sonrası Son Durumu Açıkladı: "Tüm Kadromuzla Son Ana Kadar Bölgede Olacağız" - Sayfa 8

Başkan Alemdar, Büyükşehir’in bölgede yangına müdahale sürecini yönetirken, diğer tarafta yaralı işçilerin aileleriyle de görüşüp taleplerini dinledi.