USD 34,03
EUR 38,02
ALTIN 2.844,31
BIST100 9.774

Başkan Yusuf Alemdar Patlama Sonrası Son Durumu Açıkladı: "Tüm Kadromuzla Son Ana Kadar Bölgede Olacağız"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Hendek'te meydana gelen fabrika patlamasının ardından bölgede itfaiye ekiplerinin müdahalesini yöneterek, yaralı işçilerin son durumu hakkında hastaneden bilgi aldı. Alemdar, 6'sı ağır toplam 28 yaralıya ilişkin, "Yangın kontrol altına alındı. Yaralılarımızı ziyaret ettik, aralarında 3 itfaiye erimiz de var. Konuyu son ana kadar takip edeceğiz," dedi.

15 Eylül 2024 | 17:54
Son Güncelleme:
Başkan Yusuf Alemdar Patlama Sonrası Son Durumu Açıkladı: "Tüm Kadromuzla Son Ana Kadar Bölgede Olacağız" - Sayfa 1

Sakarya'nın Hendek ilçesindeki patlamanın hemen ardından Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, olay yerine gelerek müdahale sürecini yönetti.

Başkan Yusuf Alemdar Patlama Sonrası Son Durumu Açıkladı: "Tüm Kadromuzla Son Ana Kadar Bölgede Olacağız" - Sayfa 2

Patlamanın gerçekleştiği fabrikada 20'ye yakın itfaiye aracı ve 56 itfaiye eriyle yangına müdahale edildi. Yangın kısa sürede kontrol altına alınarak, imalat silolarında soğutma çalışmalarına başlandı.

Başkan Yusuf Alemdar Patlama Sonrası Son Durumu Açıkladı: "Tüm Kadromuzla Son Ana Kadar Bölgede Olacağız" - Sayfa 3

Başkan Alemdar, yangının kontrol altına alındığını belirterek, "Yangına 4 taraftan müdahale ederek, daha geniş bir alana yayılmasını ve çevreye sirayetini önledik. Yaralanan işçilerimizin hayatı için tüm kadromuz fedakârca çalıştı ve yangın kontrol altına alındı, soğutma çalışmasına devam ediyoruz," dedi.

Başkan Yusuf Alemdar Patlama Sonrası Son Durumu Açıkladı: "Tüm Kadromuzla Son Ana Kadar Bölgede Olacağız" - Sayfa 4

Patlama sonucu yaralanan işçilerin hastanelere sevk edilmesiyle Başkan Alemdar, hastaneye giderek yaralılar hakkında bilgi aldı ve yaralı işçileri ziyaret etti.