USD 34,24
EUR 37,23
ALTIN 2.985,59
BIST100 8.944

Başkan Şenol Dinç Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun' u ağırladı

Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun’u misafir eden Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, “Sivas’ta gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarının devamını diliyor, yoğun çalışma programında kolaylık ve başarı temenni ediyorum” dedi.

Başkan Şenol Dinç Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun' u ağırladı
18 Ekim 2024 | 14:21
Son Güncelleme:

Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun’u misafir etti. Gerçekleşen ziyarete Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi Yasin Kopal da katıldı. Başkan Şenol Dinç, ziyaretlerinden dolayı Başkan Adem Uzun’a teşekkürlerini iletti.

Ziyarette konuşan Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun, “Öncelikle kıymetli Erenler Belediye Başkanımız Şenol Dinç’e misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Erenler de çok başarılı çalışmalar yürütüyorlar. Vatandaşlara dokunan çalışmalar. Tebrik ediyor, başarılar diliyoruz” dedi.

Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç ise, “Nazik ziyaretlerinden dolayı kıymetli başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile Adem Başkanımızın Sivas’ta gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarının devamını diliyor, yoğun çalışma programında kolaylık ve başarı temenni ediyorum” dedi.