USD 34,24
EUR 37,23
ALTIN 2.990,98
BIST100 8.794

Başkan Şahin, Milli Sporcu Memioğlu’nu Makamında Ağırladı

Sapanca Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin, 2024 Veteranlar Dünya Güreş Şampiyonası'nda dünya üçüncüsü olan milli güreşçi Hüseyin Memioğlu'nu makamında kabul etti.

Başkan Şahin, Milli Sporcu Memioğlu’nu Makamında Ağırladı
18 Ekim 2024 | 17:13
Son Güncelleme:

Sapanca Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin, Hırvatistan'ın Porec şehrinde gerçekleştirilen 2024 Veteranlar Dünya Güreş Şampiyonası'nda dünya üçüncüsü olarak büyük bir başarı elde eden milli güreşçi Hüseyin Memioğlu’nu makamında ağırladı. Memioğlu, geçen yılki şampiyonluğunun ardından bu yıl da gösterdiği performansla dikkat çekti.

Ziyaret sırasında, Memioğlu, elde ettiği başarıları ve yeni hedeflerini Başkan Şahin ile paylaştı. Sapanca’nın gururu olarak nitelendirilen Memioğlu, bu başarısının sadece kendisi için değil, Türk güreşinin de uluslararası alanda temsil edilmesi açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Başkan Şahin, Memioğlu’nun başarısını kutlayarak, "Sapanca’nın gururu olan Hüseyin abimiz, uluslararası arenada elde ettiği bu başarıyla hem ilçemizi hem de ülkemizi onurlandırmıştır. Biz, milli sporcularımızı desteklemeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Hüseyin Memioğlu, Başkan Şahin’e teşekkür ederek, "Başkanımızın bize çok büyük destekleri var. Kendisine bir kere daha teşekkür ediyorum. Spora ve sporcuya destek veren genç bir başkan olması, hem sporcular hem de Sapanca için büyük bir kazanımdır" dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Şahin, milli güreşçiye başarılarından dolayı plaket ve çiçek takdim etti. Memioğlu, daha büyük başarılara imza atmak için çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.