USD 34,23
EUR 37,22
ALTIN 2.994,53
BIST100 8.794
Başkan Işıksu, Muhtarlar Günü'nde Birlik ve Beraberlik Mesajı Verdi - Sayfa 2

Muhtarların mahallelerin gözü kulağı ve halkın sesi olduğunu vurgulayan Işıksu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlara verdiği öneme atıfta bulunarak, “Biz de Cumhurbaşkanımızın kıymet verdiği gibi muhtarlarımıza kıymet veriyoruz ve her zaman yanlarındayız,” dedi.

Başkan Işıksu, Muhtarlar Günü'nde Birlik ve Beraberlik Mesajı Verdi - Sayfa 3

Erdal Erdem'den Teşekkür Mesajı

Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, Başkan Işıksu’ya teşekkür ederek muhtarların mahallelerdeki önemini hatırlattı. 

Başkan Işıksu, Muhtarlar Günü'nde Birlik ve Beraberlik Mesajı Verdi - Sayfa 4

Erdem, “Muhtarlar, mahallelerinde halkın en yakın muhatabıdır. Başkanımız Mutlu Işıksu'nun bizlerle olan yakın teması ve destekleri, Adapazarı’na kattığı değer için kendisine şükranlarımızı sunuyoruz. Birlikte daha güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum,” ifadelerini kullandı.

Başkan Işıksu, Muhtarlar Günü'nde Birlik ve Beraberlik Mesajı Verdi - Sayfa 5

Gelecek İçin Birlikte Çalışma Vurgusu

Toplantının sonunda Başkan Işıksu, “Biz, biriz, birlikteyiz. Muhtarlarımızla istişaremizi hiç bırakmadan, Adapazarı’mızı sokak sokak daha da güzelleştirmeye ve geleceğin Adapazarı’nı inşa etmeye devam edeceğiz. Tüm muhtarlarımızın gününü bir kez daha kutluyorum,” diyerek şehrin geleceği için birlikte çalışmanın önemini vurguladı. Program, hatıra fotoğrafıyla sona erdi.