USD 34,30
EUR 37,02
ALTIN 3.013,27
BIST100 8.908
Başkan Alemdar'la Akyazı için omuz omuza: “İnsanımıza yakışır bir Akyazı’yı birlikte inşa ediyoruz” - Sayfa 5

“Yakışır bir Akyazı’yı inşa edeceğiz”

Başkan Alemdar insanına, güzel vatandaşlarına yakışır bir Akyazı’nın inşa için çalıştıklarını belirterek şöyle dedi. “Karacasu Deresi olmak üzere, yeni caddeler, altyapı ve içme suyu hatlarıyla insanlarımıza yakışır bir Akyazı oluşturmaya çalışıyoruz. Seçimden önce sözler vermiştik. Şimdi o sözlerimizi bir-bir tutuyoruz. Akyazı’mızı geliştirmeye devam edeceğiz. Bu davaya gönül veren, hizmet eden kim varsa hepsinden Allah razı olsun. İlçemizin kalkınması ve daha müreffeh bir yaşam standartlarına kavuşması adına hep birlikte gayretle çalışmaya devam edeceğiz."

 

Başkan Alemdar'la Akyazı için omuz omuza: “İnsanımıza yakışır bir Akyazı’yı birlikte inşa ediyoruz” - Sayfa 6

“Liderimizin arkasında yol yürümeye devam edeceğiz”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ise, “Eski dönemde bu ülkede bazı kesimler iktidar olunur ama muktedir olunmaz derlerdi. Ama şimdi liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti hem iktidar hem de muktedir oldu. Her zaman liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında yol yürümeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

Başkan Alemdar'la Akyazı için omuz omuza: “İnsanımıza yakışır bir Akyazı’yı birlikte inşa ediyoruz” - Sayfa 7

Biz büyük bir aileyiz

KEFEK Başkanı Çiğdem Erdoğan şöyle dedi: "Akyazı'da başkanımızla uzun zamandır çalışıyoruz. Hem ilçe başkanımız hem de belediye başkanımız koordinasyon içindeler. Bu tüm Akyazı'ya katkı sağlıyor. Akyazı çok kıymetli isimler yetiştirdi. Hepsinin bu ilçeye emekleri var. Biz bir aileyiz. Birliğimiz, dayanışmamız bu ülkeye ve şehre hizmet olarak yansımıştır ve vatandaşımızın hak ettiği, layık olduğu hizmeti yapmaya gayret edeceğiz"

 

Başkan Alemdar'la Akyazı için omuz omuza: “İnsanımıza yakışır bir Akyazı’yı birlikte inşa ediyoruz” - Sayfa 8

“Akyazı’mız rekorlarla ilerliyor”

AK Parti Milletvekili Ali İnci ise, bu davanın Türkiye’nin bekası ve huzurlu geleceği için en doğru isabetli kararları aldığını ve tek gayretin vatandaşa hizmet üzerine olduğunu ifade ederek, “Akyazı teşkilatımız bizi çok gururlandırdı, rekorlarla ilerliyor. Yeni rekorlar bekliyoruz. Asfaltsız yol, hizmet almayan yer kalmayıncaya dek durmadan, yorulmadan çalışacağız” ifadelerini kullandı.