USD 34,30
EUR 37,02
ALTIN 3.015,42
BIST100 8.908
Başkan Alemdar'la Akyazı için omuz omuza: “İnsanımıza yakışır bir Akyazı’yı birlikte inşa ediyoruz” - Sayfa 3

Yoğun katılım

Kongreye ayrıca AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, KEFFEK Başkanı Çiğdem Erdoğan, AK Parti MKYK Üyesi ve İl Seçim Koordinatörü Mehmet Ali Okur, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Lütfi Bayraktar, Ali İnci, Ertuğrul Kocacık ve Murat Kaya, 22. ve 23. Dönem AK Parti Milletvekili Recep Yıldırım, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Serdar Akgün, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan ve ilçe belediye başkanları, Akyazı Ziraat Odası ve Sakarya Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Ali Şener Bayraktar, ilçe başkanları, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, meclis üyeleri, basın mensupları, STK temsilcileri ve partililer katıldı.

 

Başkan Alemdar'la Akyazı için omuz omuza: “İnsanımıza yakışır bir Akyazı’yı birlikte inşa ediyoruz” - Sayfa 4

“Daha yapacak çok işimiz var”

Her mahallenin sorununa, her bölgenin problemine çözüm için çalıştıklarını ve daha yapılacak çok işin olduğunu ifade eden Başkan Alemdar, “Akyazı’mız dava şuuruyla hareket etmiş ve her zaman liderine sahip çıkmıştır. Bizler bugüne kadar tüm kadrolarımızla her mahallemizin sorunlarına karşı çözüm üretmeye çalıştık. Hamdolsun bugün doğalgazı, asfaltı, parkları, altyapısı ve sosyal donatı alanlarıyla ilçemiz çok farklı bir noktaya geldi. Ama yapacak daha çok işimiz var.  Şunu biliyoruz ki bizim insanımız hizmetin en iyisine layıktır” dedi.

 

Başkan Alemdar'la Akyazı için omuz omuza: “İnsanımıza yakışır bir Akyazı’yı birlikte inşa ediyoruz” - Sayfa 5

“Yakışır bir Akyazı’yı inşa edeceğiz”

Başkan Alemdar insanına, güzel vatandaşlarına yakışır bir Akyazı’nın inşa için çalıştıklarını belirterek şöyle dedi. “Karacasu Deresi olmak üzere, yeni caddeler, altyapı ve içme suyu hatlarıyla insanlarımıza yakışır bir Akyazı oluşturmaya çalışıyoruz. Seçimden önce sözler vermiştik. Şimdi o sözlerimizi bir-bir tutuyoruz. Akyazı’mızı geliştirmeye devam edeceğiz. Bu davaya gönül veren, hizmet eden kim varsa hepsinden Allah razı olsun. İlçemizin kalkınması ve daha müreffeh bir yaşam standartlarına kavuşması adına hep birlikte gayretle çalışmaya devam edeceğiz."

 

Başkan Alemdar'la Akyazı için omuz omuza: “İnsanımıza yakışır bir Akyazı’yı birlikte inşa ediyoruz” - Sayfa 6

“Liderimizin arkasında yol yürümeye devam edeceğiz”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ise, “Eski dönemde bu ülkede bazı kesimler iktidar olunur ama muktedir olunmaz derlerdi. Ama şimdi liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti hem iktidar hem de muktedir oldu. Her zaman liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında yol yürümeye devam edeceğiz.” diye konuştu.