USD 34,00
EUR 37,85
ALTIN 2.816,63
BIST100 9.577

Başkan Alemdar'dan Sakaryaspor'a Destek Mesajı: "Bu Şehri Sevenler Sakaryaspor'a Sahip Çıkacak"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Eylül ayı meclis toplantısında Sakaryaspor hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Alemdar, Sakaryaspor’un şehrin kalbi ve ruhu olduğunu vurgulayarak, şehrin takımının kimseye muhtaç olmayacağını belirtti.

Başkan Alemdar'dan Sakaryaspor'a Destek Mesajı:
09 Eylül 2024 | 16:18
Son Güncelleme:

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Eylül ayı meclis toplantısında Sakaryaspor’la ilgili net mesajlar verdi. Yeşil-siyahlı takımın şehrin gerçeği, markası ve ruhu olduğunu belirten Alemdar, Sakaryaspor’un şehre kattığı değeri vurguladı. Alemdar, Sakaryaspor'un kimseye muhtaç olmayacağını ve belediye olarak her zaman takımın arkasında duracaklarını ifade etti.

"Sakaryaspor Şehrin Kalbidir"

Başkan Alemdar, konuşmasında Sakaryaspor’un Sakarya şehri için büyük bir anlam taşıdığını belirterek şunları söyledi: "Sakaryaspor, bu şehrin tamamının kalbidir, ruhudur. Bu şehri sevenler yine Sakaryaspor’a sahip çıkacaktır. Biz de belediye olarak elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz. Sakaryaspor’u yalnız bırakmadık, bırakmayız."

"Kimsenin Prim Yapmasına İzin Vermeyiz"

Alemdar, Sakaryaspor ismi üzerinden kimsenin prim yapmasına müsaade etmeyeceklerini de sözlerine ekleyerek, takımın arkasında durmaya devam edeceklerini vurguladı.