USD 34,29
EUR 37,03
ALTIN 3.029,35
BIST100 8.908

Başkan Alemdar üniversiteli gençlerle buluştu: İndirimli ulaşım tarifesi öğrencileri memnun etti

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Esentepe Üniversite Yerleşkesi’nde öğrencilerle sohbet etti, yürüyüş yaptı ve kahve içti. Sakarya’da devam eden ve planlanan gençlik projelerini anlatan ve gençlerin taleplerini dinleyen Alemdar, ulaşımda öğrencilere indirimli tarife uygulaması sebebiyle memnuniyetle karşılandı.

09 Ekim 2024 | 15:50
Son Güncelleme:
Başkan Alemdar üniversiteli gençlerle buluştu: İndirimli ulaşım tarifesi öğrencileri memnun etti - Sayfa 1

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Esentepe Üniversite Yerleşkesi’nde yeni eğitim-öğretim döneminin heyecanını yaşayan gençlerle buluştu ve bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

 

Başkan Alemdar üniversiteli gençlerle buluştu: İndirimli ulaşım tarifesi öğrencileri memnun etti - Sayfa 2

Sakarya’nın gençlik projeleri

Üniversite öğrencileriyle yürüyüş yapan, kahve sohbetinde bir araya gelen ve gençlerin taleplerini dinleyen Başkan Alemdar, Sakarya’da gençler için atılan yeni adımları, devam eden projeleri ve gelecek hedeflerini anlattı.

 

Başkan Alemdar üniversiteli gençlerle buluştu: İndirimli ulaşım tarifesi öğrencileri memnun etti - Sayfa 3

Başkan Alemdar ayrıca kampüs ziyaretinde öğrenci topluluklarının açtığı stantları ziyaret ederek, çalışmalarına dair bilgi aldı, başarılar diledi.

 

Başkan Alemdar üniversiteli gençlerle buluştu: İndirimli ulaşım tarifesi öğrencileri memnun etti - Sayfa 4

%54 indirimli ulaşım memnuniyeti

Sakarya’ya dair merak edilenleri cevaplayan, son dönemde üniversite öğrencilerine Sakarya ulaşımında uygulanan %54 indirim tarifesi sebebiyle memnuniyet ifadeleriyle karşılanan Alemdar, “Şartlarınızı iyileştirmek ve ileriye taşımak için durmadan, yorulmadan çalışacağız” vurgusu yaptı.