USD 34,29
EUR 37,03
ALTIN 3.029,35
BIST100 8.908

Başkan Alemdar, Sakaryaspor Maçında Gençlerle Bir Araya Geldi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Sakaryaspor-İstanbulspor maçını 250 öğrenciyle birlikte izleyerek gençlerle buluştu.

20 Ekim 2024 | 20:13
Son Güncelleme:
Başkan Alemdar, Sakaryaspor Maçında Gençlerle Bir Araya Geldi! - Sayfa 1

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Sakaryaspor ile İstanbulspor arasında gerçekleşen maçı, minik tatangalarla birlikte tribünden izledi. Daha önce Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerine maç sözü veren Başkan Alemdar, sözünü tuttu ve yaklaşık 250 öğrenciyi maçta misafir etti.

Başkan Alemdar, Sakaryaspor Maçında Gençlerle Bir Araya Geldi! - Sayfa 2

Maç öncesinde öğrencilerle bir araya gelen Başkan Alemdar, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Geçtiğimiz haftalarda ziyaret ettiğimiz Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerine kendi sahamızdaki ilk maça beraber gitme sözü vermiştik. Bugün maç öncesinde ekiple buluştuk. Yaklaşık 250 öğrencimizi Sakaryasporumuzun İstanbulspor ile oynadığı karşılaşmada misafir ediyoruz. Bu heyecana ortak olmaları bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Hoş geldiniz gençler” ifadelerini kullandı.

Başkan Alemdar, Sakaryaspor Maçında Gençlerle Bir Araya Geldi! - Sayfa 3

Maç öncesi gençler, Başkan Alemdar’dan forma ve atkı hediyesi alırken, Güney arkası tribünde kendisine Sakaryaspor Kulübü Başkanı Cumhur Genç ve İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş da eşlik etti.