USD 34,20
EUR 37,42
ALTIN 2.883,51
BIST100 8.964

Başkan Alemdar Pamukova’da Muhtarlarla Buluştu: “Yeni Meydan İçin Hazırlıklar Sürüyor”

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Pamukova'da muhtarlarla bir araya geldi. İlçenin yeni meydanı için hazırlıkların sürdüğünü ve köprü taleplerinin inceleneceğini belirtti. Alemdar, 16 ilçe ve 672 mahallede insan merkezli hizmet anlayışıyla çalışmalarına devam edeceklerini vurguladı.

03 Ekim 2024 | 14:25
Son Güncelleme:
Başkan Alemdar Pamukova’da Muhtarlarla Buluştu: “Yeni Meydan İçin Hazırlıklar Sürüyor” - Sayfa 1

Yeni Meydan ve Köprü Talepleri Masada

Pamukova'da düzenlenen toplantıda, muhtarlarla buluşan Başkan Yusuf Alemdar, ilçenin sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Başkan Alemdar Pamukova’da Muhtarlarla Buluştu: “Yeni Meydan İçin Hazırlıklar Sürüyor” - Sayfa 2

Alemdar, “Pamukova’nın yeni meydanı için hazırlıklarımız devam ediyor. Ayrıca köprü taleplerini de ekiplerimiz inceleyecek ve gereken çalışmaları yapacağız. Şehrimizin her ilçesini en güçlü şekilde yarınlara hazırlamaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Alemdar Pamukova’da Muhtarlarla Buluştu: “Yeni Meydan İçin Hazırlıklar Sürüyor” - Sayfa 3

Toplantıda, Pamukova Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Garip ve birçok mahalle muhtarı da hazır bulundu. Belediye Başkanı Fatih Akın, AK Parti İlçe Başkanı Aziz Burak Çelik, MHP İlçe Başkanı Şükür Salih ve belediye bürokratları da toplantıya katıldı.

Başkan Alemdar Pamukova’da Muhtarlarla Buluştu: “Yeni Meydan İçin Hazırlıklar Sürüyor” - Sayfa 4

Eşit ve Adil Hizmet Vurgusu

Başkan Alemdar, buluşmada yaptığı konuşmada, Sakarya’nın her ilçesi ve 672 mahallesinde muhtarlarla birlikte çalışarak, halkın taleplerine yanıt vereceklerini belirtti. "İnsan merkezli hizmet anlayışımızla hareket ediyoruz. Mahallelerimizde muhtarlarımız, belediye başkanlarımız ve ilçe başkanlarımızla bir bütün olarak hareket edip, eşit ve adil hizmeti ön planda tutacağız" diye ekledi.