USD 34,08
EUR 38,05
ALTIN 2.833,14
BIST100 9.976
Başkan Adayı Yusuf Alemdar: “31 Mart’ta kazanan Sakarya olacak” - Sayfa 4

Kemalpaşa’nın desteğini artıracağına inanıyoruz

Programda konuşan AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Yusuf Haldızoğlu, “Cumhur İttifakı’na Kemalpaşa’dan her zaman olduğundan daha fazla destek bekliyoruz. Sizin bu coşkunuz, samimiyetiniz ve güzelliğinize teşekkür ediyorum. Serdivan’ı Sakarya’mızın göz bebeği yapan Yusuf başkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Şehrimizi Marmara’nın incisi haline getireceğine inanıyor, başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Adayı Yusuf Alemdar: “31 Mart’ta kazanan Sakarya olacak” - Sayfa 5

Cumhur İttifakı siyaset üstüdür

MHP Serdivan İlçe Başkanı Yaşar Kara ise, “Cumhur İttifakı başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın koyduğu iradenin adıdır. Türkiye’nin geleceği için atılan bu birlik ve beraberlik siyaset üstüdür. Bugün mevki ve makam uğruna siyaset yapanlara karşı çırak usta anlayışıyla birlikte iki önemli adayımız var. Her ikisine de güçlü desteklerinizi bekliyoruz” diye konuştu.

Başkan Adayı Yusuf Alemdar: “31 Mart’ta kazanan Sakarya olacak” - Sayfa 6

Bayrağı daha ileriye taşımak için çalışacağız

Konuşmasında hizmet vurgusu yapan Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, “Kemalpaşa mahallemizin evladıyım. 2001’den itibaren Serdivan teşkilatı bünyesinde görev yaptım. Sizlerle yıllardır yol yürüdüm. Zeki başkanımızdan ve Yusuf başkanımızdan aldığım bu bayrağı daha ileriye taşımak için çalışacağız. Serdivan’ımızın 24 mahallesine kültürden eğitime, sağlıktan spora her noktada hizmet etmek için sahadayız. Sizlerden çok güçlü destek bekliyorum. Hep birlikte çalışacağız. Hem şahsıma hem de Serdivan’ımızı onurlandıran Yusuf başkanımıza en güçlü desteği Kemalpaşa’dan bekliyoruz” dedi.

Başkan Adayı Yusuf Alemdar: “31 Mart’ta kazanan Sakarya olacak” - Sayfa 7

Bir ve beraber olacağız

Kemalpaşa’da gördüğü coşku, heyecan ve sevgi için tüm katılımcılara teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Adayı Alemdar, “2009 yılında il başkanlığından Serdivan Belediye Başkanlığı görevine geldik. Bizim işimiz nasip dedik, dava dedik ve var gücümüzle çalıştık. O zamanlarda burada yine miting yaptık. O gün sizleri asla mahcup etmeyeceğimi, yüzünüzü eğdirmeyeceğime dair söz vermiştim. Hamdolsun sözümü tuttum. Şimdi de Büyükşehir’de ve Serdivan’da sizleri yine mahcup etmeyeceğiz. Beraber olacağız, birlikte yol yürüyeceğiz” diye konuştu.