USD 34,10
EUR 38,09
ALTIN 2.875,03
BIST100 9.900

Bankalar Emekliler İçin Yarışta: Promosyon Miktarları Artıyor

Emekli promosyon yarışında bankalar birbirinden avantajlı kampanyalarla öne çıkıyor. 16 milyon emekliye yönelik olarak hem promosyon miktarları arttı hem de ek indirim kampanyalarıyla bankalar kıyasıya rekabete girdi. 3 yıllık maaş alma sözü veren emeklilere, maaşlarına göre 24.000 TL’ye kadar varan promosyon fırsatları sunuluyor.

21 Eylül 2024 | 13:38
Son Güncelleme:
Bankalar Emekliler İçin Yarışta: Promosyon Miktarları Artıyor - Sayfa 1

Bankalar, emekli promosyonları konusunda rekabeti artırarak hem promosyon miktarlarını hem de ek avantajları genişletiyor. Ocak ve Temmuz aylarında yapılan maaş zamlarıyla bu yıl toplamda %86,16 maaş artışı alan emekliler için bankalar, yıllık milyarlarca liralık ödemelerden pay almak adına promosyon kampanyalarını artırdı.

Bankalar Emekliler İçin Yarışta: Promosyon Miktarları Artıyor - Sayfa 2

Şu anda promosyonlar, maaşa göre en az 5.000 TL, en fazla 24.000 TL’ye kadar çıkabiliyor. Bankalar, promosyonların yanı sıra ek kampanyalarla da bu yarışı daha cazip hale getiriyor.

Bankalar Emekliler İçin Yarışta: Promosyon Miktarları Artıyor - Sayfa 3

Üç Yıllık Maaş Sözü Karşılığında Yüksek Promosyon

Bir bankaya “maaşımı üç yıl sizden alacağım” sözü veren emekliler, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan protokol kapsamında promosyon ödemesi alıyor. Emekli maaşlarına göre değişiklik gösteren bu promosyonlar, 5.000 TL ile 12.500 TL arasında değişirken bankaların rekabeti sayesinde bazı emeklilere 24.000 TL’ye kadar ödeme yapılıyor.

Bankalar Emekliler İçin Yarışta: Promosyon Miktarları Artıyor - Sayfa 4

Promosyon alan emekliler, başka bir bankayla anlaşarak cayma haklarını kullanıp yeniden promosyon kazanabiliyor.