USD 34,23
EUR 37,22
ALTIN 2.995,42
BIST100 8.794

Balıkesir'de Damat Dehşet Saçtı: 2 Ölü, 2 Yaralı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde ayrılma aşamasındaki bir damat, kayınvalidesi ve baldızını bıçaklayarak öldürdü. Eşi ve kayınpederi yaralandı.

13 Ekim 2024 | 23:47
Son Güncelleme:
Balıkesir'de Damat Dehşet Saçtı: 2 Ölü, 2 Yaralı - Sayfa 1

Balıkesir’in Edremit ilçesinde, eşiyle ayrılma aşamasında olan M.Ö., barışmak amacıyla gittiği evde yaşanan tartışma sonucunda kayınvalidesi Sevim Kaya ve baldızı Gülçin Kaya’yı bıçaklayarak öldürdü.

Balıkesir'de Damat Dehşet Saçtı: 2 Ölü, 2 Yaralı - Sayfa 2

Olay, Kızılkeçili Mahallesi Fazıl Bey Caddesi'ndeki evde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, M.Ö., eşi Nezihe Nurçin Ö., kayınpederi Ali Rıza Kaya, kayınvalidesi Sevim Kaya ve baldızı Gülçin Kaya ile konuşmaya başladı.

Balıkesir'de Damat Dehşet Saçtı: 2 Ölü, 2 Yaralı - Sayfa 3

Çıkan tartışma sırasında M.Ö. bıçakla aileye saldırdı. Saldırının ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Saldırıda Gülçin Kaya, aldığı bıçak darbeleriyle olay yerinde hayatını kaybetti.

Balıkesir'de Damat Dehşet Saçtı: 2 Ölü, 2 Yaralı - Sayfa 4

Kayınvalide Sevim Kaya ise kaldırıldığı Körfez Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Ağır yaralanan eşi Nezihe Nurçin Ö. hastanede ameliyata alınırken, kayınpederi Ali Rıza Kaya da elinden aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı.