USD 34,23
EUR 37,22
ALTIN 2.995,42
BIST100 8.794
Avrupa Yakası'nın efsane oyuncusu Vural Çelik hayatını kaybetti! - Sayfa 3

VURAL ÇELİK KİMDİR?
Vural Çelik, 18 Mart 1973 tarihinde İstanbul, Aksaray'da doğmuştur. AslenOrdu'ludur. Babası onları küçük yaşta 11 yaşındayken terk ederek; 9 yaşındaki kardeşi ve gözleri görmeyen annesi ile birlikte bıraktı. Lise 2'den sonra okumadı ve tahsil hayatını sonlandırdı.

Avrupa Yakası'nın efsane oyuncusu Vural Çelik hayatını kaybetti! - Sayfa 4

1989 yılında gazete ilanıyla oyuncu arayan Levent Kırca Tiyatrosu'na girdi. Nejat Uygur Tiyatrosu'nda çalıştı. Daha sonra da Yasemin Yalçın'ın tiyatrosunda çalıştı.

Avrupa Yakası'nın efsane oyuncusu Vural Çelik hayatını kaybetti! - Sayfa 5

Yasemin Yalçın tiyatrosunda Sanat Yönetmeni Selahattin Taşdöğen'in yardımcılığını yaptı. Sonra da Necati Akpınar'la tanıştı. Necati Akpınar'ın yanında organizatörlüğü öğrenmeye başladı. Daha sonra Yılmaz Erdoğan ile tanışarak BKM oyuncusu olarak çalıştı.

Avrupa Yakası'nın efsane oyuncusu Vural Çelik hayatını kaybetti! - Sayfa 6

Vural Çelik, 2004-2008 yılları arası senaristi Gülse Birsel olan "Avrupa Yakası" dizisinde; Gazanfer Özcan, Hümeyra, Müşfik Kenter, Gönül Ülkü Özcan, Ata Demirer, Gülse Birsel, Engin Günaydın, Levent Üzümcü, Hasibe Eren, Yavuz Seçkin, Hale Caneroğlu, Evrim Akın, Tolga Çevik, Sarp Apak, Peker Açıkalın,Binnur Kaya, Hakan Yılmaz, Rutkay Aziz gibi oyuncularla birlikte oynadı.