USD 34,29
EUR 37,20
ALTIN 2.980,23
BIST100 9.048

Avcılar'da Bıçaklı Yol Verme Kavgası: 3 Yaralı

İstanbul Avcılar'da bir yol verme meselesi yüzünden çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı.

14 Ekim 2024 | 18:58
Son Güncelleme:

İstanbul'un Avcılar ilçesinde, bir otomobil sürücüsü ile motosiklet sürücüsü arasında yol verme nedeniyle tartışma çıktı. Olay, saat 15.00 sıralarında Avcılar Merkez Mahallesi Reşitpaşa Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bir binanın otoparkından caddeye çıkmak isteyen otomobil sürücüsü E.G. ile caddede seyir halindeki motosiklet sürücüsü A.Ş. arasında yol verme tartışması başladı.

Tartışmanın büyümesiyle kavga haline dönüşen olayda, E.G.'nin yakını A.G. de müdahale etti. Kavga sırasında E.G., otomobilinden bir bıçak alarak motosiklet sürücüsü A.Ş.'ye saldırdı. A.Ş. de karşılık vererek karşılaşmayı sürdürdü. Olayı gören çevredeki vatandaşlar müdahale etti.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kavgada yaralanan 3 kişi, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı. Kavganın anları, bir iş yerinin güvenlik kameralarına anbean yansıdı.