USD 34,21
EUR 36,98
ALTIN 3.036,36
BIST100 8.747
Arifiye kararını verdi: Veysel Ünlü ile yola devam! - Sayfa 7

Enerjimize enerji katacak

 Kongrede konuşmasını gerçekleştiren İl Başkanı Yunus Tever, “2020 yılında kongrelerimizde Pandemi gibi zorlu bir süreci teşkilatlar olarak geride bıraktık. Akabinde Cumhurbaşkanlığı ve yerel yönetimler seçimi derken teşkilatlar olarak çok yoğun bir çalışma ortaya koyduk. Bugün Arifiye’de teşkilat mensuplarımızın enerjilerine enerji katan kongre sürecini başlatmış bulunuyoruz. Kongrelerimizin ülkemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Arifiye kararını verdi: Veysel Ünlü ile yola devam! - Sayfa 8

Kardeşçe hizmet etmeye devam edelim

 İl Başkanı Tever konuşmasının devamında, “Birlikte rahmet vardır ayrılıkta azap vardır dolayışla 23 yılda iktidarda kalmanın bundan sonrada devam ettirmenin bu birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Tabi bu tip durumlarda uzun süreli birlikteliklerimize nifak sokanlar olabiliyor; buna buradan dur diyor, gelin kardeşçe hep birlikte bu davaya hizmet etmeye devam edelim diyorum” dedi.

 

Arifiye kararını verdi: Veysel Ünlü ile yola devam! - Sayfa 9

Başkan Veysel Ünlü seçildi

 AK Parti Sakarya İl Koordinatörü Mehmet Ali Okur, AK Parti MKYK Üyesi Hülya Terzioğlu ve Sakarya Milletvekillerinin konuşmaları sonrasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz’un telgraf mesajı okundu.

 

Arifiye kararını verdi: Veysel Ünlü ile yola devam! - Sayfa 10

Konuşmalar sonrasında gelir gider ve tahmini bütçenin okunup oylanması sonrası Başkan Veysel Ünlü tekrardan Arifiye İlçe Başkanlığına seçildi. Kongre yeni yönetimin açıklanması ve toplu fotoğraf çekilerek sonlandı.