USD 34,26
EUR 37,03
ALTIN 3.016,10
BIST100 8.839
Arifiye kararını verdi: Veysel Ünlü ile yola devam! - Sayfa 4

Partimizin sürükleyici gücü olacak

 Açılış konuşmasını gerçekleştiren Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, “Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye yüzyılına girdik. Girdiğimiz bu dönemde yenilenen teşkilatlarımız AK Partimizin sürükleyici gücü olacaktır. Yeniden göreve genelen Veysel başkanımı tebrik ediyor şehrimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Arifiye kararını verdi: Veysel Ünlü ile yola devam! - Sayfa 5

Samimiyet ve gayretle çalışacağız

 Kongrede konuşmalarını gerçekleştiren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “Kongrelerimiz yenilenme güçlenme ve tazelenme anlarıdır. Sokaklardaki insanlarımızın derdine derman olabilecek adanmış insanların seçim anlarıdır. Kapı kapı gezerken davamızı anlatmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar AK Parti teşkilatları üşenmeden bıkmadan liderini ve davasını anlatmaya devam etti.

Arifiye kararını verdi: Veysel Ünlü ile yola devam! - Sayfa 6

Teşkilatlarımız dimdik durursa samimiyet ve gayretle çalışırsa bayrak ve ezan dinmez. 16 ilçemizin tamamında milletimizin beklentisi neyse vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Teşkilatlar bizim evimiz ruhumuzdur. İnsanlarımızın taleplerini bizlere ileten topluluk teşkilatlardır. Arifiye İlçemizin 6. Olağan Kongresi’nin ülkemiz, şehrimiz ve ilçemiz adına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

 

Arifiye kararını verdi: Veysel Ünlü ile yola devam! - Sayfa 7

Enerjimize enerji katacak

 Kongrede konuşmasını gerçekleştiren İl Başkanı Yunus Tever, “2020 yılında kongrelerimizde Pandemi gibi zorlu bir süreci teşkilatlar olarak geride bıraktık. Akabinde Cumhurbaşkanlığı ve yerel yönetimler seçimi derken teşkilatlar olarak çok yoğun bir çalışma ortaya koyduk. Bugün Arifiye’de teşkilat mensuplarımızın enerjilerine enerji katan kongre sürecini başlatmış bulunuyoruz. Kongrelerimizin ülkemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.