USD 34,23
EUR 37,03
ALTIN 3.012,78
BIST100 8.839

Arifiye kararını verdi: Veysel Ünlü ile yola devam!

AK Parti Sakarya İlçe Teşkilatları Kongreleri Arifiye İlçe Kongresi ile start verdi. Genel Merkezin mevcut ilçe başkanı Veysel Ünlü ile yola devam etme kararı sonrası Seyfettin Kubilay Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kongre sonrası delegelerin desteğini alan Ünlü, görevine devam etti.

20 Ekim 2024 | 13:28
Son Güncelleme:
Arifiye kararını verdi: Veysel Ünlü ile yola devam! - Sayfa 1

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın video mesajı ile teşkilat mensuplarını selamladı.

 

Arifiye kararını verdi: Veysel Ünlü ile yola devam! - Sayfa 2

Yoğun Katılım

 Tek aday ile gidilen kongreye, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İl Koordinatörü, MKYK Üyesi Mehmet Ali Okur,  AK Parti MKYK Üyesi Hülya Terzioğlu, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, TBMM KEFEK Başkanı, Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan, AK Parti Sakarya Milletvekilleri; Lütfi Bayraktar, Ali İnci, Ertuğrul Kocacık, Murat Kaya, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Gençlik Kolları MKYK Üyesi Mehmet Akkuş, AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Serdar Akgün, AK Parti Arifiye İlçe Başkanı Veysel Ünlü, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, AK Parti Arifiye Kadın Kolları Başkanı Serap Yıldız, geçmiş dönem Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti Arifiye İlçe Gençlik Kolları Başkanı, İlçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, muhtarlar, meclis üyeleri, teşkilat mensupları ve ilçe delegeleri yoğun katılım sağladı.  

 

Arifiye kararını verdi: Veysel Ünlü ile yola devam! - Sayfa 3

Ülkemize ve Partimize hayırlı olsun

Selamlama Konuşmasını gerçekleştiren Arifiye İlçe Başkanı Veysel Ünlü, “Kuruluşundan itibaren partimizin her kademesinde çeşitli görevlerde bulundum. Geçtiğimiz yıl İlçe başkanlığı görevine gelerek ekip arkadaşlarımız ile beraber güzel bir seçim süreci geçirdik. Bugün bir kez daha aday olarak değerli delegelerden destek istiyorum, bu vesile ile kongremize katılan teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyor, kongremizin ülkemize ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

 

Arifiye kararını verdi: Veysel Ünlü ile yola devam! - Sayfa 4

Partimizin sürükleyici gücü olacak

 Açılış konuşmasını gerçekleştiren Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, “Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye yüzyılına girdik. Girdiğimiz bu dönemde yenilenen teşkilatlarımız AK Partimizin sürükleyici gücü olacaktır. Yeniden göreve genelen Veysel başkanımı tebrik ediyor şehrimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.