USD 34,30
EUR 37,18
ALTIN 3.014,39
BIST100 8.873

Araç sahiplerinin dikkatine! ,motorine zam geldi

Benzin ve mazot fiyatı üzerinde etkili olan BRENT'in Ekim ayının ilk haftasındaki yükselişleri, akaryakıt fiyatları tarafına zam olarak yansıdı. Konuyla ilgili sektör temsilcilerinden yapılan açıklamaya göre bugünden itibaren geçerli olmak üzere motorine zam geldi.

10 Ekim 2024 | 09:39
Son Güncelleme:
Araç sahiplerinin dikkatine! ,motorine zam geldi - Sayfa 1

Mazot fiyatı için gelen zam ile akaryakıt fiyatları tabelası değişti. Araç sahipleri zam sonrası motorin fiyatları ne kadar oldu merak ediyor. Peki akaryakıt fiyatları üzerinde etkili olan brent petrol neleri fiyatlıyor? 10 Ekim 2024 benzin ve motorin fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Araç sahiplerinin dikkatine! ,motorine zam geldi - Sayfa 2

Benzin ve motorin fiyatları için belirleyici olan brent petrol 80 doların altında fiyatlamasını sürdürüyor. ABD'de ham petrol stoklarının beklentilerin çok üzerinde arttığına işaret eden veri akışı fiyatlardaki yükselişi sınırlasa da Orta Doğu'da devam eden çatışmalar ve dünyanın en büyük petrol tüketicisi ABD'deki olumlu ekonomik gelişmelerle Brent petrolün varil fiyatını yükseltiyor. Petroldeki bu yükseliş ivmesi motorin fiyatları (mazot fiyatı) tarafına da yansıdı. Buna göre mazot fiyatı için bugünden itibaren geçerli olmak üzere zam geldi. Peki motorine ne kadar zam geldi? İşte cevabı:

Araç sahiplerinin dikkatine! ,motorine zam geldi - Sayfa 3

MOTORİN FİYATLARI 77 KURUŞ ZAMLANDI

Motorin fiyatları (mazot fiyatı) 0,77 TL zamlandı.

Araç sahiplerinin dikkatine! ,motorine zam geldi - Sayfa 4

AKARYAKIT FİYATLARI BUGÜN NE KADAR?

Akaryakıt fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte o tablolar: