USD 34,29
EUR 37,03
ALTIN 3.029,35
BIST100 8.908

Anne ve Kızlarını Öldüren Katil Kirpi Yuvasında Yakalandı

Adana'da mezarlıkta anne ve iki kızını öldürdüğü iddia edilen Şemsettin Erkuvan, kirpi yuvasında saklanırken özel harekat ekipleri tarafından yakalandı. Zanlı, ifadesinde olayın nedenini oğlunun ölümüne duyduğu öfke olarak açıkladı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

26 Ekim 2024 | 11:03
Son Güncelleme:
Anne ve Kızlarını Öldüren Katil Kirpi Yuvasında Yakalandı - Sayfa 1

21 Ekim’de Adana’nın Sarıçam ilçesindeki Buruk Mezarlığı’nda meydana gelen olayda, Şemsettin Erkuvan (50), bir süre önce intihar eden oğlunun ölümünden sorumlu tuttuğu kayınvalidesi Şenay Gerçek (45) ve kızları Gaye (25) ile Güldane Gerçek’i (21) mezarlıkta tabancayla vurdu.

Anne ve Kızlarını Öldüren Katil Kirpi Yuvasında Yakalandı - Sayfa 2

Cinayetin ardından motosikletle kaçan Erkuvan’ı yakalamak için polis ekipleri harekete geçti. Zanlının oğlunun ölümünden bu üç kadını sorumlu tuttuğu öne sürülüyor.

Anne ve Kızlarını Öldüren Katil Kirpi Yuvasında Yakalandı - Sayfa 3

"Oğlumu Öldürdüler" Diyerek Kendini Savundu

Gözaltına alınan Erkuvan, ifadesinde "Oğlumun ölümünden bu üç kadın sorumluydu. Mezarlıkta tesadüfen karşılaştık. Öfkelendim ve dayanamadım," şeklinde konuşarak, cinayeti işlemesinin arkasında oğlunun ölümüne duyduğu öfkenin olduğunu iddia etti.

Anne ve Kızlarını Öldüren Katil Kirpi Yuvasında Yakalandı - Sayfa 4

Özel Operasyonla Kirpi Yuvasında Yakalandı

Adana Cinayet Büro Amirliği’nin kurduğu özel ekip, yapılan bir ihbar doğrultusunda Erkuvan’ın saklandığı yeri tespit etti. Sarp bir arazi bölgesindeki kirpi yuvasında saklanan Erkuvan, Terörle Mücadele ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin katıldığı operasyonla gözaltına alındı.