Yusuf Alemdar’a Hızırtepe’den coşkulu karşılama

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Hızırtepe Mahallesi’nde esnaf ziyaretlerinin ardından AK Parti Seçim Ofisi’nin açılışını gerçekleştirdi. Alemdar, “31 Mart gecesi Sakarya’dan en güçlü desteği vereceğiz. Ardından mahallelerimizden başlatacağımız hareket, hem esnafımızı hem de kültürel değerlerimizi koruyacak, geliştirecek ve bu toplumun sosyal dokusunu inşa edecektir” diye konuştu.

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Adapazarı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mutlu Işıksu ile Hızırtepe mahallesini ziyaret etti. İlk olarak Hızırtepe esnaflarını ziyaret eden Başkan Adayı Alemdar, daha sonra AK Parti seçim irtibat bürosunun açılışını yaptı.

Coşkulu kalabalık tarafından meşalelerle karşılanan Alemdar’a, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan, MHP Adapazarı İlçe Başkanı Recep Aksu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Genç, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili ve Hızırtepe Mahalle Muhtarı Fatih Eltutan eşlik etti.