Yüksekova'da Elektrik Akımına Kapılan İşçi Hayatını Kaybetti

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde inşaatta çalışan İbrahim Özmen, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde meydana gelen üzücü bir olayda, İbrahim Özmen isimli bir işçi, inşaatta çalışırken elektrik akımına kapıldı. Olay, öğle saatlerinde Güngör Mahallesi'ndeki bir inşaatta gerçekleşti.

Özmen, bilinmeyen bir nedenden dolayı elektrik akımına maruz kaldıktan sonra, durumun bildirilmesi üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından, Özmen Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hayatını kaybeden Özmen'in cenazesi, otopsi yapılmak üzere Hakkari'ye gönderildi. 39 yaşındaki Özmen'in evli ve bir kız çocuğu babası olduğu öğrenildi.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!