YouTube'dan Yeni Düzenleme: Shorts Videoları Artık 3 Dakika Olabiliyor

YouTube, kısa video platformu Shorts için yeni bir karar alarak, videoların uzunluğunu 3 dakikaya çıkardı. İşte bu değişikliğin detayları.

YouTube'un kısa video paylaşım özelliği Shorts, 2020'nin sonlarında kullanıcıların beğenisine sunulmuştu. Dikey formatta en fazla bir dakikalık videoları destekleyen bu özellik, hızla popülerlik kazandı. Ancak TikTok'un giderek artan etkisi ve kullanıcı sayısının çoğalması, diğer sosyal medya platformlarını harekete geçirdi.

15 Ekim tarihinden itibaren, kullanıcılar artık en fazla 3 dakikalık Shorts videoları oluşturabilecek. Ayrıca, yakında Shorts kamerası aracılığıyla YouTube videolarına erişim sağlayarak Remix içerikler hazırlamak da mümkün hale gelecek. Ek olarak, YouTube ana sayfasında daha az Shorts önerisi görebilmeniz için yeni bir seçenek de sunulacak.

2000'lerin En İkonik 10 Film Kötüsü Harry Potter’daki 3 Affedilmez Lanet Nedir? Katil Semih Çelik’i Babası Anlattı: Odasında Korkutan Şeytani Figürler Katil Semih Çelik’in Eski Kasap Arkadaşı Konuştu Todd Phillips, Joker 2'de İlham Kaynaklarını Açıkladı Fatih’teki vahşette yeni detaylar!