Yeşil-Siyahlılar Kendi Evine Dönüyor: Taraftar Maç Öncesi Ne Diyor?

Trendyol 1. Lig'in 9. haftasında Sakaryaspor, uzun bir aranın ardından kendi sahasında taraftarıyla buluşuyor. Yeşil-siyahlı temsilcimiz, zemin çalışmaları tamamlanan Sakarya Atatürk Stadyumu'nda ilk kez sahaya çıkacak. Bu önemli karşılaşma öncesi Haber Fokus ekibi olarak taraftarın düşüncelerini almak için Sakarya'nın sokaklarına indik.

This browser does not support the video element.

"Bir Sıfır Olsun, Bizim Olsun"

Bazı taraftarlar, takımın mevcut durumundan endişeli olsa da umutlarını koruyor:

"Sakaryaspor'da biraz sıkıntılar var ama yine de çok kötü durumda değiliz. Yani bir sıfır olsun, bizim olsun."

"Taraftar Özledi, Kazanması Lazım"

Takımına olan bağlılığını dile getiren taraftarlar, galibiyetin şart olduğunu düşünüyor:

"Kazanması lazım. Neden? Çünkü taraftar özledi. Sakarya'yı terk etmiyoruz. Buradayız, etmedik. Yine Sakaryasporluyuz."

"Performans Zorlayıcı Ama Taraftar Etkili Olacak"

Bazı taraftarlar, takımın son 3 maçtır ortaya çıkardığı performansın iyi olmadığı düşüncesinde. Ama aynı zamanda da taraftar desteğinin etkili olacağına inanıyor:

"Sakaryaspor'un performansına bakarsak biraz zorlanacağını düşünüyorum. Ama taraftarlarımız da bir o kadar etkili olacaktır. 2-0 alabileceğimizi düşünüyorum. Gol de yemeyiz."

"Sakaryaspor Benim İçin Bir Yuva"

Takımın kendileri için ne ifade ettiğini dile getiren taraftarlar, duygusal bağlarını şu sözlerle ifade etti:

"Bence Sakaryaspor benim için memleket ruhunu temsil eden bir takım. O yüzden benim için bir memleket, bir yurt, bir yuva gibi. Sakarya bu maçı, stadın açılışından dolayı 3-1 alır diye düşünüyorum. Bence maç 3-1 gibi duruyor. Sakaryaspor kendi iç maçına döneceği için iyi oynayabilir."

"Sevgimiz Sadece Armaya"

Bazı taraftarlar, takımın performansından memnun olmasa da takıma olan sevgilerinin değişmediğini belirtiyor:

"Başladığından beri çok kötüyüz. Biraz daha içe odaklanmamız gerekiyor. İnşallah kazanırız. Tabii şu an kötü haldeyiz. Bizim kupalara bir hedefimiz yok, sadece sevgimiz armaya. Sakaryaspor sizin için çok şey ifade ediyor. Çok şey, yani benim için her şeyden önce gelir. Bir aile, bir Sakaryaspor."

Maç Detayları

Karşılaşma, 20 Ekim Pazar günü saat 19.00'da başlayacak. Mücadeleyi hakem Emre Kargın yönetecek. Yeşil-siyahlılar, 8 maçta 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak topladığı 7 puanla ligde 18'inci sırada bulunuyor.

Sakarya'ya 5 Yeni Metrobüs Geliyor: Halk Kararı Değerlendirdi! Sakarya'da DEAŞ Davası: 26 Sanık Hakim Karşısında D-100 Karayolu’nda Emniyet Şeridinde Makas Terörü: Canları Hiçe Saydı İnşaat Tartışması Kanlı Bitti: Kavga Sonrası 4 Kişi Silahla Yaralandı Sakarya dahil 57 ilde “Narkoçelik-41” operasyonu! Sapanca Belediyesi'nden Su Krizi İsyanı: Halkın Hakkı Gasp Edilemez!