'Yenidoğan bebek çetesi' ile ilgili yeni gelişmeler: Mağdur annelerin paylaşımları şoke etti!

İstanbul'da, yenidoğan bebekleri anlaşmalı hastanelere sevk ederek haksız kazanç sağlayan ve ihmali davranışlarla 10 bebeğin ölümüne neden olan çete çökertildi. Bebek ölümlerinin çoğunun İstanbul Esenyurt'ta bulunan Reyap Hastanesi'nde gerçekleştiği tespit edilirken, hastanede çocuk doktoru olarak görev yapan Fırat Sarı'nın şebekeyi yönlendirdiği ve çete lideri olduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da kan donduran bir olay meydana geldi. Yenidoğan bebekleri anlaşmalı hastanelere sevk ederek haksız kazanç sağlayan ve ihmali davranışlarla 10 bebeğin ölümüne neden olan çete çökertildi. Davada 22'si tutuklu olmak üzere 47 şüpheli yargılanırken, mağdur annelerin sosyal medya üzerinden Reyap Hastanesi ve Yenidoğan çetesi hakkında yaptığı paylaşımlar kan dondurdu. Mağdurların anlattıkları olayın iğrenç yüzünü bir kez daha gözler önüne serdi.

"UMARIM CEZAEVİNDEN ÖLENE KADAR ÇIKAMAZ"

Mağdurlar arasında yer alan Sümeyra isimli bir kadın, çocuğunu 2018 yılında Esenyurt'ta bulunan Reyap Hastanesi'nde dünyaya getirdiğini belirterek, "ciğerine su kaçmış" denilerek çete lideri Doktor Fatih Sarı tarafından bebeğinin 1 hafta yoğun bakıma alındığını söyledi.