Yazlık’ta Cumhur İttifakı’na tam destek

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Serdivan Yazlık’ta vatandaşlarla buluştu. Konuşmasında coşkulu kalabalığa seslenen Alemdar, “Caddelerimiz, sokaklarımız, parklarımız, altyapımız ve doğalgaz için söz vermiştik. Bize inandınız. Bizler de sizin başınızı öne eğdirmedik. Sözümüzü tuttuk. Yazlık 31 Mart’ta gerekeni yapacak ve Yazlık’ta daha da güzel hizmetler yapılacak” dedi.

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, TBMM KEFEK Başkanı ve Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan ve Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik ile Yazlık mahallesinde düzenlenen mitinge katıldı.  

Büyük bir coşku ile karşılanan Alemdar, vatandaşları selamlayarak alana geldi. Programda MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş, MHP Serdivan İlçe Başkanı Yaşar Kara, AK Parti Serdivan İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Haldızoğlu, AK Parti Serdivan Kadın Kolları Başkanı Siber Bacı, AK Parti Serdivan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Düman, MHP Serdivan KAÇEP Başkanı Sema Barlin ve Serdivan Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Can yer aldı.