Yandere Simulator oyunu nedir, nasıl oynanır? Yandere Simulator yasaklandı mı?

Twitch'in yasaklı oyunlar listesine eklenen Yandere Simulatör, lise ortamında rakipleri ortadan kaldırma görevi veren popüler bir simülasyon oyunu olarak dikkat çekiyor. Peki, Yandere Simulator nedir ve nasıl oynanır? İşte bilgiler...

Yandere Simulator nedir?

"Yandere" Japonca bir terimdir ve takıntılı olduğu kişiye ulaşmak için her türlü şeyi yapabilecek, hatta herkesi öldürebilecek karakterleri tanımlar.

Yandere'nin kelime anlamı olan 'saplantılı aşık' bir anime karakterin, hastalıklı duygularla sevdiği erkeğe yaklaşan diğer kızları öldürmesi ve cinayete ait tüm delilleri yok etmesi konu ediliyor.

Uzmanlar, Yandere Simulator gibi oyunların gençler üzerinde olumsuz etkiler yaratabileceği konusunda uyarıyor.

Nasıl oynanır?

Yandere Simulator resmi sitesinde oyun hakkında şu ifadeler yer alıyor:

Her hafta yeni bir kız Senpai'nize aşık olacak; Cuma günü ona aşkını itiraf etmeden önce onu ortadan kaldırmalısınız! Masada çok çeşitli seçenekler var; ona başka bir çocuk ayarlayabilir, itibarını zedeleyebilir, okuldan attırabilir, ona suç attırabilir, Senpai ondan nefret edene kadar onunla olan etkileşimlerini sabote edebilir veya onu kaçırıp bodrumunuzda mahsur bırakabilirsiniz. Veya daha doğrudan bir yaklaşımı tercih ederseniz, kimse bakmadığında onu öldürebilirsiniz!

Okuldaki herkes adınızı ve yüzünüzü biliyor ve davranışlarınız itibarınızı etkileyecektir. Masum bir öğrenci imajını korumak için başkalarının yanında nasıl davrandığınıza dikkat etmeniz gerekir. Ayrıca çeşitli avantajlar elde etmek için derslere katılabilir, kulüplere katılabilir ve arkadaşlar edinebilirsiniz. Derse katılmak yeni yetenekler geliştirmenize olanak tanır, kulüplere katılmak size kulübe özel öğeler sağlar ve arkadaş edinirseniz onları sizin için çeşitli iyilikler yapmaya ikna edebilirsiniz!

Cinayet işlediğinde arkanı temizlemek zorunda kalacaksın. Arkanızda bıraktığınız tüm kan lekelerini silmek için bir paspas ve bir kova su kullanın, üzerinde parmak izinizin bulunduğu tüm cinayet silahlarını atın ve suçlarınızın tüm kanıtlarını örtbas etmek için cesetleri yakın!

Dikkatli olun; bazı öğrenciler suçlayıcı fotoğraflarınızı çeker ve cinayet işlediğinizi görürlerse sizi polise ihbar ederler... ve diğer öğrenciler sizi kovalayacak, silahsızlandıracak ve tutuklayacak kadar cesurdur!

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!