Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları 23. Kez Başlıyor: Şiir Tutkunlarıyla Buluşma Zamanı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 23. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları, 10-12 Ekim tarihleri arasında şiir tutkunlarıyla buluşacak. Türkiye’den ve dünyanın dört bir yanından birçok şairin katılacağı etkinlik, sanatseverlere unutulmaz şiir dolu anlar yaşatacak.

Şiirin Büyülü Dünyası Sapanca'da Buluşuyor

Bu yıl 23. kez düzenlenen Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları, Türkiye’den ve dünyanın dört bir yanından gelen şairleri bir araya getiriyor. 10-12 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek etkinliklerde, şairler şiirlerini seslendirirken, sanatseverler şiirin büyülü dünyasında yolculuğa çıkacak.

Kültürel Bağlar Şiirle Güçlendirilecek

Etkinlik, şiirin evrensel diliyle kültürel bağların güçlendirilmesine katkı sağlayacak. Şairler, seslendirdikleri eserlerle katılımcılara unutulmaz anlar yaşatacak. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, şiir tutkunlarını bu özel etkinliğe davet etti.

Programın Detayları

10 Ekim’de SAÜ İlahiyat Fakültesi Salonu’nda açılış yapılacak. 11 Ekim’de şairler çeşitli okullarda şiir severlerle buluşacak, 12 Ekim’de ise final programı Sapanca SGM’de tüm şairlerin katılımıyla gerçekleşecek. Etkinliğin onur konuğu Cahit Koytak olacak.

Katılımcı Şairler

Ahmet Akarsu, Ali Emre, Zeynep Arkan, Harun Yakarer, Zeynep Karaca ve Filistin'den Halil Assali gibi birçok değerli şair, programda yer alacak.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!