TSE, Yapay Zeka ve IoT ile Standartları Yeniden Tanımlıyor

Türk Standardları Enstitüsü (TSE), Kalite Kampüsü ile yapay zeka ve nesnelerin interneti (IoT) gibi yenilikçi alanlarda test faaliyetlerini genişleterek, Türkiye’nin standartlarını ileriye taşıyor.

Türk Standardları Enstitüsü (TSE), teknolojik gelişmeleri ve sanayinin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla standart ve uygunluk değerlendirme alanlarını genişletiyor. TSE Başkanı Mahmut Sami Şahin, 14 Ekim Dünya Standartlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, TSE'nin 70 yıllık deneyimiyle birçok sektörde öncü olduğunu belirtti. Özellikle yapay zeka ve IoT gibi yeni nesil teknolojilerde test ve deneylerin yapılacağı Ankara Temelli'deki TSE Kalite Kampüsü’nün tamamlanma aşamasına geldiğini duyurdu. Kampüs, birçok yeni laboratuvar ve test merkezi ile ülkenin teknolojik ilerlemelerine katkı sağlayacak.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!